Lokalt

Knuthenborg lancerer nyt tiltag - vågn op i selskab med pensionerede cirkuselefanter

TV2 ØST logo
I samarbejde med TV2 ØST

Fra næste sommer udvides Knuthenborg Camp med 15 luksus-safaritelte, der bliver placeret ved Elefantsletten.

Nu har du mulighed for at vågne op i selskab med Ramboline, Djungla, Lara og Jenny.

Fra onsdag åbner Knuthenborg Safaripark nemlig for, at man kan booke overnatning i et luksus-safaritelt med udsigt over Elefantsletten fra næste sommer.

Ideen med elefantteltene er, at gæster kan opleve dyrene, som de ville have levet i naturen

Christoffer Knuth, direktør i Knuthenborg Safaripark.

Her tilbringer landets fire pensionerede cirkuselefanter i øjeblikket deres otium, og fra sommeren 2021 kan overnattende gæster nyde synet af de mudderplaskende elefanter i solopgangens skær.

Det vil være muligt at overnatte ved sletten i juni, juli og august, da det er i disse måneder, at det er varmt nok for de afrikanske elefanter til at være udendørs både dag og nat.

- Ideen med elefantteltene er, at gæster kan opleve dyrene, som de ville have levet i naturen. Det vigtige er, at de bare er elefanter og ikke skal præstere noget. Gæsterne kommer således til at følge med på sidelinjen, mens tingene foregår på elefanternes præmisser, siger Christoffer Knuth, der er direktør i Knuthenborg Safaripark.

Artiklen fortsætter under billederne.

15 nye luksustelte

Tiltaget bliver en del af Knuthenborg Camp, der er et koncept, hvor gæster siden 2019 har haft mulighed for at overnatte i særlige savannetelte, der ligger ud til henholdsvis Savannen og Abeskoven i Knuthenborg Safaripark.

Indtil nu har Knuthenborg Safaripark haft i alt 25 luksuriøse safaritelte, der er placeret på pæle i udkanten af dyreområderne. Fra 2021 udvides antallet med 15 telte ved Elefantsletten, så parken kommer til at råde over 40 luksus-safaritelte med forskellig udsigt.

- At overnatte ved Elefantsletten bliver en fantastisk oplevelse, hvor gæsterne kommer helt tæt på både naturen og dyrene, siger Christoffer Knuth, direktør i Knuthenborg Safaripark.

Den nyligt indviede elefantslette i Knuthenborg Safaripark udgøres af et 140.000 m2 stort savannelignende anlæg, som er det eneste af sin art i Europa. Her kan elefanterne ifølge Knuthenborg Safaripark boltre sig i vand, mudder og sand samt socialisere sig med hinanden på samme måde, som hvis de befandt sig på den rigtige savanne i Afrika.

Priserne starter på 2.200 kroner og gælder for seks personer inklusiv to hele dage i safariparken.

Knuthenborg lancerer nyt tiltag - vågn op i selskab med pensionerede cirkuselefanter Video: TV Øst