Lokalt

11-årig dreng cyklede ind i tråd spændt ud mellem træer i park

TV 2 Kosmopol logo
I samarbejde med TV 2 Kosmopol

Politiet opfordrer borgere til at anmelde det, hvis man ser noget, der er spændt ud over en vej eller en sti.

Torsdag i sidste uge kom Xenia Kristensens 11-årige søn ud for en voldsom oplevelse, da han cyklede rundt i Nørrebroparken i København.

- Han kører igennem parken, og så er der nogen, der har sat jernsnore op mellem nogle træer, som han kører lige ind i - i halshøjde, siger Xenia Kristensen til TV 2 Lorry.

Det var ikke på en cykelsti, at tråden var spændt ud, men et græsareal mellem nogle små bakker og kunstgræsfodboldbanen i parken.

Xenia Kristensens søn falder af sin cykel, da han rammer tråden og får store hudafskrabninger på halsen.

- Han var i chok og ikke lige klar til at hoppe op på cyklen igen. Efterfølgende skyndte han sig hjem til sin far. Det gik så stærkt, at han ikke rigtig kan huske, hvad der skete, siger Xenia Kristensen.

Hun har ikke hørt, om andre skulle være kommet til skade på lignende måde i Nørrebroparken, men har anmeldt episoden til politiet.

Politiet fandt flettet snor

Københavns Politi bekræfter, at de har modtaget en anmeldelse, og at de efterfølgende har været forbi Nørrebroparken.

Her har man fundet en flettet snor, der var spændt ud mellem to træer, men det er uvist, om det er den snor, som Xenia Kristensens søn kørte ind i.

- At spænde en snor eller en wire ud over en sti er potentielt livsfarligt – og derfor ser vi på det med stor alvor. Vi opfordrer borgerne til straks at anmelde det til politiet, hvis de ser noget, der for eksempel er spændt ud over en vej eller en sti, skriver Københavns Politi til TV 2 Lorry.

Politiet har ikke oplysninger om lignende hændelser inden for det sidste stykke tid.