Lokalt

Bilist taget med over 200 km/t i stor kontrol

TV2 Østjylland logo
I samarbejde med TV2 Østjylland

Østjyllands Politi var tirsdag på en større indsats omkring Djurslandmotorvejen i Syddjurs Kommune og i den nordlige del af Aarhus Kommune.

Der blev målt høje hastigheder, da Østjyllands Politis færdselsafdeling tirsdag eftermiddag og aften var på en større indsats omkring Djurslandsmotorvejen i Syddjurs Kommune og i den nordlige del af Aarhus Kommune.

Politiet var på vejen med både videobiler, civile biler og motorcykler, og flere bilister blev taget med for høje hastigheder.

Blandt andet blev en bilist målt til at køre over 200 kilometer i timen på motorvejen. Han fik inddraget sit kørekort på stedet, efter det lykkedes en betjent at indhente ham.

Beruset mand med 130 km/t

På landevejen ved Syvveje standsede betjentene en mand, der kørte 130 kilometer i timen, hvor han højst måtte køre 80 kilometer i timen.

Manden viste sig at være tydeligt beruset. Derfor blev han anholdt og kan nu se frem til en stor bøde og frakendelse af førerretten.

Jeg er faktisk trist over at se, hvor mange bilister og motorcyklister, der kører alt, alt for stærkt.

Amrik Chadha, politikommissær, Østjyllands Politi

Da indsatsen var slut, havde politiet uddelt en lang række af bøder. 12 bilister og motocyklister kan desuden se frem til enten betinget eller ubetinget frakendelse af kørekortet, mens 47 personer får et klip i kørekortet.

- Jeg er faktisk trist over at se, hvor mange bilister og motorcyklister, der kører alt, alt for stærkt. Fart er den største dræber i trafikken, og resultatet tirsdagens indsats viser, at der er en del, som desværre ikke har respekt for færdselsreglerne, siger politikommissær Amrik Chadha i en pressemeddelelse.