Lokalt

Hesteejer fandt heste mishandlet

TV2 Nord logo
I samarbejde med TV2 Nord

To heste i Terndrup er blevet mishandlet, og det har nu fået ejeren til at sætte overvågningskameraer op.

Anni Margrethe Andersen har haft heste på sin ejendom i Terndrup i mere end 25 år. Da hun torsdag eftermiddag kom hjem til sin egen og venindens hest, var de begge blevet mishandlet.

- Jeg synes, det er forfærdeligt, siger hun til TV 2 Nord.

Gerningsmænd er ifølge Anni Margrethe Andersen kravlet gennem et hegn med fire tråde og har skåret i hestene. Den ene hest er blevet skåret på næseryggen og har fået fem store sting, mens den anden hest er blevet skåret på ben samt i skeden. Sagen er meldt til politiet, og dyrene er blevet tilset af en dyrlæge.

De to islændere går i en fold langs en offentlig sti, men efter episoden har Anni Margrethe Andersen besluttet, at de skal gå et andet sted. De er nu lukket ind i en anden fold med flere heste. Og der er også sat overvågning op.

- Jeg føler mig magtesløs. Hvad kan man gøre? Jeg er trist og ked af det på dyrenes vegne, men man kan ikke vogte over dem hele tiden. Hvis folk virkelig vil gennem et hegn, så kravler de jo igennem, siger hun til TV 2 Nord.

Hvis man har set noget, håber Anni Margrethe Andersen, at man enten vil kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114.