Lokalt

Tre ambulancer tilkaldt: Hoppepude på campingplads flækkede midt over

Hoppepuden her flækkede som et lyn fra en klar himmel midt over, mens der var både børn og voksne på den. Per Frank Paulsen
TV2 Nord logo
I samarbejde med TV2 Nord

Tre børn og en voksen er kommet til skade ved en ulykke i Jambo Feriepark i Saltum.

Tre børn og en voksen er kommet lettere til skade, efter en hoppepude i Jambo Feriepark i Saltum, Nordjylland, lørdag flækkede midt over.

Det oplyser Karsten Egelund, der ejer Jambo Feriepark.

Blandt skaderne er forslåede knæ og håndled, mens en person klager over smerter i ryggen, oplyser campingejeren.

Det var en gæst, der slog alarm og ringede 112. Herefter sendte Alarmcentralen tre ambulancer og en paramediciner til stedet.

- Vi er selvfølgelig kede af det, men vi kan heldigvis forstå på paramedicineren, at alle er sluppet billigt fra uheldet, og som jeg forstår det, så er der ingen af dem, der får varige men, siger Karsten Egelund.

Han tilføjer, at han slet ikke forstår, hvad der kan være sket med hoppepuden, for den blev ifølge ejeren så sent som i går godkendt af Teknologisk Institut.

- Måske en har haft en skarp genstand med på puden, jeg ved det ikke, men jeg har da hørt om tidligere, at det pludselig kan ske, at en hoppepude flækker midt over, siger Karsten Egelund.

Ifølge Karsten Egelund har Nordjyllands Politi umiddelbart ikke noget bud på, hvad der kan være sket.

Karsten Egelund har nu selv taget kontakt til Teknologisk Institut for at få dem til at komme mandag og se nærmere på den sprængte hoppepude.

Det har ikke været muligt at få en kommentar til ulykken hos Nordjyllands Politi.