Lokalt

Politiet efterlyser vidner til vanvidskørsel - Audi sendte flere i rabatten

Det var på Næstvedvej ved tanken mellem Vordingborg og Næstved, at en vanvidsbilist kørte hasarderet.  Jacob Bagge  / TV 2 Øst
TV2 ØST logo
I samarbejde med TV2 ØST

Politiet beder om hjælp til at finde bilist, der har foretaget flere hasarderede overhalinger, så flere modkørende bilister måtte undvige.

Politiet beder nu offentligheden om hjælp, efter de har modtaget en anmeldelse om vanvidskørsel og chikanekørsel.

Politiet søger konkret vidner til en episode tirsdag 19. maj klokken 12.20 på landevejen mellem Vordingborg og Næstved (Næstvedvej) ved Sallerup-tanken.

Flere bilister måtte køre i rabatten for at undvige ham, fordi han kører i modsatte færdselsretning

Mads Justensen, sekretariatsleder fra politiet i Næstved

Det drejer sig om en bilist, som har foretaget flere hasarderede overhalinger af lastbiler, herunder en overhaling venstre om et helleanlæg ved tanken. Her så flere modkørende bilister sig nødsaget til at undvige for at undgå sammenstød.

- Lastbilchaufføren fortæller, at der er flere bilister, som måtte køre i rabatten for at undvige, fordi bilen kørte modsat færdselsretningen, siger sekretariatsleder Mads Justensen fra politiet i Næstved.

Politiet søger vidner

Bilisten kørte i en sort Audi A4 fra 2005.

Politiet ønsker kontakt til eventuelle vidner, der har overværet episoden.

- Vores sidste mulighed er at bede offentligheden om hjælp. Lastbilchaufføren, der bliver overhalet, siger, at der var mange bilister på pågældende tidspunkt, så der må være nogle, der har bemærket noget, siger Mads Justesen.

Henvendelse i sagen kan ske til politiet på 1-1-4.