Lokalt

Voldsoffers advarsel gik viralt – nu er 17-årig anholdt for gruppeoverfald

TV 2 Lorry logo
I samarbejde med TV 2 Lorry

En 17-årig dreng er blevet varetægtsfænglet. Han er mistænkt for at have deltaget i et voldeligt overfald på en jævnaldrende på Albertslund Station.

En 17-årig dreng er søndag blevet varetægtsfængslet i 16 dage ved Retten i Glostrup i en sag, der i det forgangne døgn har fået en del bevågenhed på Facebook og i BT.

Den 17-årige er sigtet for at have deltaget i et voldeligt gruppeoverfald på en jævnaldrende dreng på Albertslund Station fredag aften, oplyser Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry.

Fængslingen af den 17-årige vil foregå i surrogat, hvilket vil sige, at han bliver anbragt på en ungdomsinstitution. Dette skyldes, at han er under 18 år, oplyser vagtchef Brian Holm.

Delte skader på Facebook

Offeret i sagen hedder Marcus Alexander Aroli, og lørdag skrev han et Facebook-opslag, hvor han fortalte om overfaldet og delte billeder af sine skader på kroppen.

Opslaget er siden hen blevet delt mere end 5000 gange.

- Hold jer væk fra Albertslund Station om aftenen. De er syge i hovedet, skriver Marcus Alexander Aroli.

Han forklarer, at han blev overfaldet af en gruppering på ni fyre, hvoraf tre af dem nåede at få fysisk fat i ham og slog ham adskillige gange i ansigtet med knyttede næver, ligesom de også prøvede at skubbe ham ned på togskinnerne,

- Jeg kunne være død, skriver den unge mand, som efterfølgende anmeldte sagen til politiet.

Vold i den grovere ende

Vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Brian Holm oplyser, at anholdelsen af den 17-årige formodede gerningsmand skete natten til søndag klokken 04.04. Han blev anholdt på sin bopæl.

- Fordi det er vold i den grovere ende, og det er begået i forening med andre, vil vi kræve ham fængslet, siger Brian Holm.

Han fortæller, at politiet fortsat arbejder at få identificeret resten af gerningsmændene i sagen.

Ifølge BT, der har talt med Marcus Alexander Arolis mor, så er drengen stærkt påvirket af sagen

- Han vil ikke ud ad døren, og han siger, at han aldrig nogensinde skal på en station igen. Han er rimelig traumatiseret, fortæller moren til BT.