Lokalt

Tre mænd anholdt efter Brøndby-kamp i Odense

TV 2/Fyn logo
I samarbejde med TV 2/Fyn

Vrede brøndbyfans skubbede til sikkerhedshegnene og udviste truende adfærd, efter Brøndby var røget ud af indendørsturnering i fodbold.

Der opstod fredag aften ballade under fodboldturneringen KMD Cup i Odense, da Brøndby blev slået ud af turneringen.

Fyns Politi oplyser lørdag, at tre betjente måtte forbi skadestuen som følge af urolighederne i Jyske Bank Arena.

Værst gik det ud over en betjent, der måtte sys med otte sting efter at have fået et stolesæde i hovedet, mens også en anden blev ramt i hovedet af et stolesæde. En blev spyttet to gange i øjet, oplyser Fyns Politi.

- Episoderne skete inde i hallen i forbindelse med uroen omkring Brøndbys fans. Ingen af de senere anholdte sættes i forbindelse med disse sager - men der er en del videomateriale, der skal gennemgås i de kommende dage, skriver politiet på Twitter.

Vagtchef hos Fyns Politi Henrik Krøjgaard fortæller til TV 2/FYN, at der har været i alt syv sager om vold mod tjenestemand i funktion, som følge af at Brøndby-fans skubbede sikkerhedshegnene frem mod sikkerhedsvagterne i hallen. Herudover er en person sigtet for fornærmelig tiltale mod tjenestemand i funktion.

Tre mænd blev anholdt, hvoraf den ene lørdag morgen er blevet løsladt igen, og de andre formentlig bliver det i løbet af morgenen eller formiddagen, oplyser Henrik Krøjgaard.

AaB tog titlen igen

For andet år i træk var det AaB, der vandt indendørsturneringen. I finalen besejrede nordjyderne OB med 6-3.

Foruden de to finalister deltog AGF, Brøndby og et sammensat hold af fynske klubber ved navn Øens Hold i stævnet.

Urolighederne i hallen opstod i forlængelse af, at Brøndby var røget ud af turneringen efter en kamp mod OB.

Fyns Politi var til stede i hallen i forbindelse med indendørsturneringen, hvor der også sidste år var ballade på tilskuerrækkerne.

18 personer deltog i optøjer under KMD Cup 2019, da det blev afviklet i Ceres Arena i Aarhus. Dengang var det også Brøndby-fans, der stod bag.