Lokalt

Netto-ansat overfaldet på grund af en pakke kød

En ung medarbejder i en Netto-butik fik en skalle af en kunde, som var utilfreds med prisen på en pakke kød.  Sophia Juliane Lydolph / Ritzau Scanpix
TV 2 Lorry logo
I samarbejde med TV 2 Lorry

En ung medarbejder i en Netto-butik blev hevet henover kassen og tildelt en skalle. Nu efterlyser politiet overfaldsmanden og hans følgesvend.

Det gik voldsomt for sig, da to mænd mandag aften var ude at handle i Netto på Nørregade i Hundested.

En 19-årig mandlig medarbejder var blevet kaldt til betalingskassen af en kollega, fordi de to mænd var utilfredse med prisen på en pakke kød.

Da medarbejderen kom til kassen, tog den ene af mændene fat i hans hår og krave og trak ham henover kassen. Herefter tildelte han den 19-årige en skalle, oplyser pressevagten ved Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

En patrulje kørte til stedet, men de to mænd var i mellemtiden forsvundet fra stedet.

Skaldede og tatoverede

De to mænd kørte fra stedet i en ældre Mazda med lilla, lyserøde og hvide farver malet på samt en Mercedes-stjerne på fronten.

Nordsjællands Politi beskriver hovedgerningsmanden bag overfaldet som dansk af udseende, 23-25 år, cirka 185 centimer høj og skaldet.

Han var iført sort tøj, dunjakke og bukser, muligvis af mærket Carhartt. Manden havde yderligere kendetegn såsom mørke tatoveringer langs halsen og baghovedet.

Overfaldet skete mandag aften i denne Netto i Hundested.

Den anden gerningsmand beskrives som dansk af udseende, 23-25 år, cirka 185 centimeter høj og skaldet.

Han var ligeledes iført sort tøj, dunjakke og bukser, muligvis af mærket Carhartt. Yderligere kendetegn: mørke, mindre tatoveringer langs højre side af halsen.

Nordsjællands Politi modtog anmeldelsen om overfaldet klokken 20.30.