Lokalt

Par gift på banen midt under kamp i Superligaen

Der var romantik på grønsværen under søndagens superligaopgør mellem AaB og FC Midtjylland. Mogens Jørgensen / TV2 Nord
TV2 Nord logo
I samarbejde med TV2 Nord

Det nygifte par blev viet af klublegenden Søren Kusk, der sidder i Aalborg Byråd.

Normalt er kjolen hvid, men søndag eftermiddag i Aalborg var bruden klædt i hjemmeholdets røde farve.

Midt i pausen i Superligaopgøret mellem AaB og FC Midtjylland sagde de to AaB-fans Helene Strand og Anders Jensen nemlig ja til hinanden foran 6300 tilskuere i Aalborg Portland Park.

- Vi fik en dejlig stemning herinde - selvom vi er bagud i pausen. Det er selvfølgelig ikke optimalt, men vi vinder nok anden halvleg så, sagde gommen til TV 2 Nord kort efter vielsen.

Med en pauseføring på 1-0 til FC Midtjylland blev parret viet af den tidligere AaB-spiller og nuværende medlem af Aalborg Byråd Søren Kusk.

Fejrede The Double sammen

Det nygifte par har kendt hinanden i over ti år. Brudgommen tog sin nu hustru med på stadion for første gang tilbage i 2009.

Sidenhen har de to dedikerede AaB-fans fulgt byens hold i tykt og tyndt og kunne i 2014 fejre The Double, da AaB blev både danmarksmestre og pokalvindere.

Traditionen tro skulle brudebuketten kastes, men i stedet for en flok ungmøer var det publikum på stadion, der stod klar til at gribe buketten.

Forhåbentlig ender Anders Jensen og Helene Strands ægteskab lykkeligere end kampens resultat.

På trods af brudgommens forudsigelser i pausen lykkedes det ikke AaB at indhente FC Midtjyllands føring, og det nygifte par måtte tage til takke med et Aalborg-nederlag på 0-1 på deres bryllupsdag.