Lokalt

Helmig klar til sin første stadionkoncert nogensinde

TV 2 Østjylland logo
I samarbejde med TV 2 Østjylland

Thomas Helmig har netop annonceret, at han til næste sommer optræder på Ceres Park i Aarhus.

Han har været der rigtig mange gange, men aldrig med sig selv i hovedrollen.

Det aarhusianske popikon Thomas Helmig optræder fredag den 26. juni 2020 på Ceres Park.

- Jeg har siddet på 'Stadion' (Ceres Park), siden jeg var helt lille. Fra jeg, som ung mand, valgte et liv i musikken må jeg indrømme at jeg ofte har siddet derude og drømt om hvor fantastisk, det ville være at spille en koncert lige der, på 'Stadion' i min hjemby, skriver Thomas Helmig på sin Facebook-side.

Tidligere har Helmig optrådt i Aarhus i forbindelse med jubilæumskoncerten for Aarhus Festuge i 2014 i Mindeparken, på Northside Festivalen i 2017 og senest til åbningen af festugen sidste år i Rådhusparken. Men altså aldrig før på et stadion. Og aldrig før på Ceres Park.

Flere andre navne optræder

- De seneste år har for mig budt på uforglemmelige udendørs koncertoplevelser i Aarhus, Mindeparken, Northside og Rådhusparken, vilde aftener med fantastisk publikum. Så nu har jeg besluttet, at tiden er inde til at spille en koncert på Ceres Park. Jeg glæder mig fra nu af og er sikker på, at det bliver en kæmpe fest, lyder det fra sangeren.

Jeg har ofte siddet derude og drømt om hvor fantastisk, det ville være at spille en koncert lige der, på 'Stadion' i min hjemby.

Thomas Helmig, sanger

Ud over Helmig vil et par andre navne, som offentliggøres senere, medvirke i koncerten. Der bliver sat 35.000 billetter til salg, det selvom kapaciteten på Ceres Park er større. Arrangørerne vil nemlig sikre sig, at alle får en optimal oplevelse.

Billetsalget til stadionkoncerten starter søndag den 10. november via Billetlugen.