Lokalt

Sommerland siger farvel til populær forlystelse efter 27 år

BRØØØØØØØL! Siden 1993 har King Kong skræmt og henrykt gæster i Djurs Sommerland.  Djurs Sommerland / TV 2 Østjylland
TV 2 Østjylland logo
I samarbejde med TV 2 Østjylland

En epoke er slut - men en ny venter forude, melder direktør for Djurs Sommerland.

Efter 27 sæsoner er Jungle Safari i Djurs Sommerland ved at være slidt. Parken har derfor nu besluttet, at tiden er kommet til at sige farvel til den store King Kong-figur, der siden 1993 har skræmt og henrykt børn i alle aldre.

- Den har ikke helt det niveau, som vi gerne vil have i Djurs Sommerland fremover. Vi er kommet til den konklusion, at Jungle Safari skal sejle sin sidste tur, siger han til TV2 ØSTJYLLAND.

Hvis du læser denne artikel, er der gode odds for, at du har set aben, der surfer på en skildpadde i Jungle Safari.

Den sidste tur i de gule bananbåde sker søndag 20. oktober - forlystelsesparkens sidste åbningsdag i 2019.

Ifølge Djurs Sommerland har King Kong brølet af omkring ti millioner gæster i løbet af de seneste 27 år, og direktør Henrik B. Nielsen er klar over, at det er en i manges øjne ikonisk forlystelse, han nu lukker.

- Vi ved godt, at det er en forlystelse, som mange har et forhold til. Vi er opmærksomme på, at nogle bliver kede af det. Vi er opmærksomme på de følelser, mange har til forlystelsen, siger Henrik B. Nielsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Kom og sig farvel til Jungle Safari i efterårsferien

I efterårsferien siger vi farvel til en gammel Djurs Sommerland-klassiker. Søndag d. 20. oktober 2019 sejler de gule bananbåde for sidste gang, og King Kong brøler farvel, når Jungle Safari lukker efter 27 sæsoner - så kom ud og få en sidste tur. MEN glæd jer, for i 2021 kommer der nemlig noget NYT, STORT og MEGET, MEGET bedre for HELE familien. Vi glæder os til at fortælle jer, om det nye, kæmpestore projekt!

Posted by Djurs Sommerland on Monday, October 7, 2019

Farvellet til Jungle Safari er dog ikke en trist nyhed, mener direktøren for Djurs Sommerland.

Han vil i stedet gerne reklamere for en ny, stor forlystelse, der skal træde i King Kongs sko.

- Når vi lukker Jungle Safari, er det et skridt imod, at der kommer noget nyt, som er meget bedre. Det er en del af en kabale, som vi skal have til at gå op. Der kommer noget, som folk godt kan glæde sig til, siger han til TV2 ØSTJYLLAND.

I den mindre farlige ende af forlystelsen Jungle Safari finder man denne elefant med sin unge.