Lokalt

Fem nordjyder sidder på pæle for andet døgn i træk

TV2 Nord logo
I samarbejde med TV2 Nord

For første gang nogensinde sidder alle deltagere i TV2Nords pælesidningskonkurrence stadig på pælene efter hele 24 timer.

Fem pæle, fem deltagere, to døgn og en præmie på 20.000 kroner.

Opskriften på TV2 Nords pælesidningskonkurrence er simpel: Kan du blive siddende længe nok, vinder du. Falder du af, har du tabt.

Siden torsdag har fem nordjyder siddet solidt med bagen plantet på en solid plade med målene 25 gange 25 centimeter i en udholdenhedkonkurrence.

Målet er at sidde der i 48 timer, og de fem deltagere sidder nu for andet døgn på pælene i håbet om at vinde pengepræmien.

Fredag aften har alle deltagerne det godt - dog med ondt enten i bagdelen, i lårene eller i ryggen. Men humøret er højt, og alle satser på at gå - eller rettere sidde - hele vejen.

For at markere de første 24 timer blev de fem deltagere forkælet med en pose fredagsslik. Og den gave faldt i god jord hos alle.

Her kan du læse mere om reglerne for pælesidning:

REGLERNE

  • Deltagerne må bevæge sig, som de nu kan, så længe de ikke forlader pælen. Støtte må kun ske på pladen og fodstøtten.
  • Toiletbesøg foregår 4 gange i døgnet i en 10 minutters pause. Pausen må alene bruges til toiletbesøg og skal godkendes af opsynet.
  • Alle egendele skal medbringes fra starten. Hvis du taber noget, er det ikke tilladt at få nyt bragt ud. Undtaget er medicin, plaster og lignende.
  • Cirka hver femte time får du bragt mad og drikke ud til pælen.
  • Den deltager, der har flest point, når de 48 timer er gået, har vundet.

Og her kan du læse lidt om de fem deltagere:

Alle er velkomne til at komme forbi TV2 Nord i Aabybro for selv at hilse på deltagerne. Undervejs udfordres deltagerne med forskellige konkurrencer.