Lokalt

Færgekro havde 40 mand klar til Trump-besøg

Jens-Peter Skov skulle sammen med sit personale have stået for betjening ved statsmiddagen under præsidentbesøget. Jesper Bach Thomsen / TV MIDTVEST
TV Midtvest logo
I samarbejde med TV Midtvest

Med Jens-Peter Skov i spidsen skulle Sallingsund Færgekro have hjulpet kongehuset med statsmiddagen ved præsident Trumps besøg.

Sallingsund Færgekro har stået for flere royale arrangementer gennem årene, og Jens-Peter Skov har været med til at varte op for tre tidligere amerikanske præsidenter.

Sammen med en personalestab på over 40 personer var han også hyret ind til den statsmiddag, der skulle have været på Christiansborg Slot i forbindelse med USA's præsident Donald Trumps besøg i Danmark.

- Den officielle aflysning kom først her i formiddags. Den skal komme officielt, så selvom han har meldt ud på Twitter, så skulle det jo meldes officielt fra udenrigsministeriet, siger Jens-Peter Skov, der ejer Sallingsund Færgekro på Mors.

Aflysningen berører mange

Han skulle have hjulpet med betjeningen ved selve statsmiddagen og er ærgerlig over alle dem, der nu skal have aflyst deres arbejdstider igen.

- Der er jo voldsomt mange mennesker impliceret i det her, og det har virkelig været en kæmpe planlægning – både for kongehuset og alle vi andre, da det har været så kort en tidsramme. Alle har jo stået på pinde for at få det her til at gå op, og så er det lidt ligesom en ballon, hvor luften blæser ud, siger kroejeren.

Jens-Peter Skov har været med til at beværte både præsident Bush, Obama og Clinton, men har ikke oplevet at blive aflyst før.

- Det er lidt ærgerligt og mærkeligt, for det her har vi aldrig prøvet før. Der plejer at være totalt styr på tingene, siger Jens-Peter Skov.