Lokalt

Street food-marked begæret konkurs

TV 2/Fyn logo
I samarbejde med TV 2/Fyn

Arkaden Food Market er gået konkurs, skriver ejerne på Facebook. Andreas Mai, der har to boder i Arkaden, er frustreret over måden, de fik besked.

Andreas Mai, der har Bar Ramen og The Boas i Arkaden Food Market, mødte onsdag ind til et noget anderledes syn.

Borde og forskelligt inventar var væk, og i hans indbakke lå en mail, der fortalte, at Arkaden Food Market havde indgivet en konkursbegæring, og at stedet lukker omgående.

- De har været her i nat og taget alt, hvad de kunne tage med, siger Andreas Mai.

Han er mildest talt ikke imponeret over ejerne Jacob Christer Larsen og Thomas Kyung Jensens tidspunkt for udmeldingen. Mailen til Andreas Mai og de andre, der har boder i Arkaden, er sendt natten til onsdag klokken 02.59.

- Det synes jeg sgu ikke er i orden, siger Andreas Mai.

Frygter for sine penge

At ejerne tilsyneladende har været inde at hente værdier ud i nattens mulm og mørke er ikke betryggende for Andreas Mai, der er bange for, at han mister mange penge på grund af konkursen.

- Jeg har alene 80.000 kroner ude i depositum for mine forretninger, og det er da ikke sikkert, at jeg ser dem igen, siger han.

Samtidig er han frustreret over, at ejerne ikke svarer, når han forsøger at kontakte dem.

- Det nytter ikke noget. De svarer hverken på telefon eller mail.

- Var som en drøm

Andreas Mai fortæller, at han og de andre forretningsdrivende skal mødes og diskutere, hvad de nu skal gøre. Mødet begynder klokken 11.

TV 2/Fyn har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Jacob Christer Larsen, men på Facebook skriver Arkaden Food Market om konkursbegæringen og tilføjer:

- Arkaden var en drøm for os, som vi har lagt alle vores kræfter og tid i. Vi er rigtig kede af situationen, men måtte desværre erkende, at det ikke længere var muligt for os at drive forretningen videre trods ihærdigt forsøg og forskellige redningsplaner.