Lokalt

Politi løb tør for girokort under bøderegn ved populært badested

. TV 2 Lorry
TV 2 Lorry logo
I samarbejde med TV 2 Lorry

Den lille parkeringsplads ved det populære badested Karlstrup Kalkgrav har givet politiet travlt med at udstede parkeringsbøder.

Der falder bøderegn ned over biler parkeret ved Karlstrup Kalkgrav i Solrød i denne tid.

Det populære badested har nemlig kun en lille parkeringsplads, og det får mange til at være lidt for kreative med parkeringen.

Kreative parkeringer er skyld i, at politiet de seneste fem-seks uger har rykket ud syv gange til det populære badested. Det er blevet til 60-70 afgifter.

- Jeg var lidt nervøs for, om jeg havde fået en bøde faktisk, fordi jeg har parkeret på et græsareal, hvor jeg ikke kunne se, om det var okay eller ej. Jeg synes jo, der er for lidt parkeringspladser i forhold til, hvor mange der egentlig gerne vil benytte området, siger Jette Wiemann, der er gæst ved Karlstrup Kalkgrav.

Der er så mange biler, at vi faktisk løber tør for girokort undervejs i processen

Michael Flemming Rasmussen, politiinspektør, Midt- og Vestsjællands Politi

De seneste fem-seks uger har politiet rykket ud til kalkgraven syv gange alene på grund af parkeringsproblemer, og på den tid er det samlet blevet til mellem 60 og 70 p-afgifter.

- Folk smider deres biler sådan lidt hulter til bulter. Og det ligger os meget på sinde, hvis vi skal frem med redningskøretøjer. Det kan være brandbiler eller ambulancer, og så skal man altså kunne komme frem. Det skal man kunne på redningsveje og brandveje, så derfor så tager vi det her ret alvorligt, siger Michael Flemming Rasmussen, der er politiinspektør hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Onsdag var det en lidt speciel situation, betjentene stod i, da de rykkede ud til kalkgraven.

Politiet løb tør for girokort, fordi der var så mange biler, der skulle have en bøde.

- Der er så mange biler, at vi faktisk løber tør for girokort undervejs i processen og må køre ind og hente nye forsyninger på Køge Politistation, siger Michael Flemming Rasmussen til TV 2 Lorry.