Lokalt

Flere borgere har anmeldt ældre mand for at onanere på gaden i Frederikshavn

Borgere i Frederikshavn-området har den seneste uge oplevet, at en ældre mand har blottet sig og onaneret i det offentlige rum. Henning Bagger / Ritzau Scanpix
TV2 Nord logo
I samarbejde med TV2 Nord

Nordjyllands Politi har modtaget tre anmeldelser om blufærdighedskrænkelse i Frederikshavn. Alle tre beskriver gerningsmanden som en ældre herre.

Hele tre gange indenfor den seneste uge har borgere i Frederikshavn-området oplevet, at en ældre mand har blottet sig og onaneret i det offentlige rum. Det fortæller politikommissær Peter Skovbak, der er leder af Efterforskningscenter Frederikshavn.

- Ud fra det signalement, vi har fået i alle tre tilfælde, tyder det på, at det er den samme person, der har været på spil, forklarer Peter Skovbak.

Første tilfælde er ifølge politiet sket tirsdag i sidste uge i toget, der kører mellem Hjørring og Frederiksen. Her har en 20-årig kvinde anmeldt en person, der beskrives som en ældre mand i alderen 60-65 år.

- Kvinden sidder skråt overfor en mand i toget, som blotter sig og onanerer overfor kvinden, fortæller politikommissær Peter Skovbak.

Politiet har modtaget endnu en anmeldelse om et forhold, der skulle være sket lørdag omkring klokken 14 i Kirkegade i Frederikshavn. Her talte en 72-årig mand med en person, der også beskrives som værende 60 til 65 år og pludselig trak bukserne ned.

Igen lørdag aften modtog politiet en anmeldelse. Denne gang var det en 22-årig kvinde, der bemærkede en mand, der tilsyneladende stod med hånden nede i shortsene på Bangsbovej i Frederikshavn. Ifølge Kanal Frederikshavn skete episoden foran flere børn ved en hoppepude.

Personen beskrives i alle tilfælde som en ældre herre. Manden er delvist skaldet med få grå hår i siderne, ser en smule forhutlet ud og taler engelsk.

Han beskrives derudover som værende omkring 170 centimeter høj og iført shorts, sandaler og en lyseblå t-shirt. Med sig har han en gul plasticpose og en rygsæk.

Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.