Udrykningskøretøj i alvorlig ulykke

16x9
Én person er i kritisk tilstand, efter en alvorlig ulykke på Nybo Bakke i Holstebro. Foto: Peter Pedersen / TV MIDTVEST

I samarbejde med TV Midtvest

Fire biler har tirsdag eftermiddag været involveret i en alvorlig ulykke i Holstebro.

Ved firetiden tirsdag eftermiddag var fire biler involveret i en alvorlig ulykke på Nybo Bakke på vej ud af Holstebro.

Et udrykningskøretøj var på vej til en anden ulykke på Holstebromotorvejen, og da den med fuld fart kører over i modsatte kørebane, i sydgående retning, rammer den en modkørende bil, som er på vej ind mod Holstebro. I følge vagtchefen ser hændelsesforløbet således ud:

Udrykningskøretøjet (part 1) rammer en modrørende bil (part 2), som så også rammer en modkørende bil (part 3). Part 1 rammer igen en anden bil (part 4), og det sammenstød får part 1 til at fortsætte direkte ind i et træ, som vælter ned over vejbanen.

- Den 65-årige mand i udrykningskøretøjet er blevet fløjet på sygehuset, og han er i kritisk tilstand, sagde Rene Pagh, vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi.

Klokken 11.10 onsdag er meldingen, at mandens tilstand ikke længere er kritisk, men betegnes som stabil.

Personerne i de tre andre biler er også kommet til skade. Part to og tre er kommet på sygehuset, og part fire er kommet på skadestuen.

Nybo Bakke er spærret i begge retninger, og lige nu er en bilinspektør på stedet, fordi ulykken er af så alvorlig karakter.

- Al det vand har gjort, at vejen har været ufattelig glat. Og da udrykningskøretøjet rammer træet, som så vælter, spærrer det også meget for trafikken, siger Rene Pagh, vagtchef, Midt- og Vestjyllands Politi.