Lokalt

Person fundet død i Aarhus Havn

TV 2 Østjylland logo
I samarbejde med TV 2 Østjylland

Personen har formentlig ligget i vandet i længere tid og er ikke identificeret.

Lørdag formiddag omkring klokken 10.00 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om fund af en livløs person ud for Aarhus Ø.

- En borger bosiddende henvender sig til os, da man kan se noget, der driver i vandet, som kan være en person, fortæller vagtchef hos Østjyllands Politi Martin Christensen til TV2 ØSTJYLLAND.

- Vi sender betjente afsted, og der bliver sendt en helikopter i luften, som finder en livløs person i vandet. Personen bliver bjerget og fløjet til Skejby (Aarhus Universitetshospital red.), siger Martin Christensen.

Den fundne person har formentlig ligget i vandet i længere tid, og det var ikke til at se, om det var en mand eller kvinde - men der var sikre dødstegn.

- Jeg kan ikke sige noget om identitet eller køn. Jeg kan kun sige, at der er tale om et dødt menneske, siger vagtchefen.

Tidligst mandag vil der blive foretaget identifikation, og herefter vil pårørende blive underrettet, fortæller vagtchefen.

Østjyllands Politi og frivillige har de seneste måneder flere gange søgt efter en 27-årig mand i området omkring Aarhus Havn. Manden forsvandt 1. december 2018 efter en julefrokost. 

Artiklen opdateres løbende...