Lokalt

Kvinde mister livet på motorvej efter skænderi

Kvinden blevet sat af på toppen af Kirkebyafkørslen nord for Svendborg. Google Street View
TV 2/Fyn logo
I samarbejde med TV 2/Fyn

Fredag aften mistede en kvinde fra Vordingborg-egnen livet på Svendborgmotorvejen, da hun til fods blev ramt af en ambulance.

En 45-årig kvinde mistede fredag aften livet, da hun blev ramt af en ambulance, mens hun gik på Svendborgmotorvejen.

Ifølge vagthavende, Lars Thede, var kvinden blevet sat af på toppen af Kirkebyafkørslen nord for Svendborg efter en voldsom i uoverensstemmelse i en bil.

Kvinden og hunden var sammen med andre ankommet til Fyn via færgen fra Lolland, men personerne i bilen blev undervejs uvenner. Efter kvinden var blevet sat af, kørte bilen videre.

- Hun er tilsyneladende gået ned på motorvejen igen, fortæller Lars Thede.

Vagtchefen forklarer, at kvinden blev ramt af en ambulance i første vognbane. Kvinden trådte fra nødsporet ud i vognbanen, hvor ambulancen ikke nåede at undvige hende. Ambulancen kørte ikke med udrykning.

En anden bilist havde kort forinden kontaktet politiet. Han havde været udsat for det samme, men nåede at undvige kvinden, da hun trådte ud i vognbanen.

Kvinden blev ifølge politiet dræbt på stedet. Det gjorde hendes lille hund også. Den havde hun i favnen.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 19.15 fredag, og ulykken betød, at nødspor og første vognbane en overgang var spærret.

Ambulancen, der påkørte kvinden, var på vej fra Svendborg mod Odense og havde ingen patienter med på tidspunktet for ulykken.