Samlede gaver ind og gav dem gratis til hårdt trængte børnefamilier

16x9
En familie fra Næstved har knoklet hårdt i december for at samle julegaver ind til andre familier, der trænger til en hjælpende hånd i julen. Foto: Søren Kiehn - TV ØST

I samarbejde med TV2 ØST

En familie fra Næstved har brugt hele december på at samle gaver til hårdt trængte børnefamilier, som blev delt ud lørdag eftermiddag.

En familie fra Næstved har knoklet hårdt i december måned. Ikke for at tjene penge, men for at samle julegaver ind til andre familier, der trænger til en hjælpende hånd i julen.

50 gaver er det blevet til i alt fra både private og firmaer, blandt andet Netto, Søstrene Grene og biografbilletter fra Nordisk Film. Alle gaver havde personlige til- og frakort.

.
. Foto: Søren Kiehn - TV ØST

Lørdag eftermiddag delte de ud af gaverne i Næstved ved Sankt Jørgensens park foran vaskecentret. Og selveste julemanden kom for at dele gaverne ud.

.
. Foto: Søren Kiehn - TV ØST

Det var blandt andet Sacha Nielsen, der havde påtaget sig opgaven med at finde gaver til Næstveds børn.

- Jeg har en lille svaghed for de her familier, der ikke har så meget at gøre godt med. Jeg synes, det er vigtigt, at alle får en god jul og får en god julegave.

Her er Sacha Nielsen, der frivilligt har samlet 50 gaver ind, som trængte familier kunne få glæde af.
Her er Sacha Nielsen, der frivilligt har samlet 50 gaver ind, som trængte familier kunne få glæde af. Foto: Søren Kiehn - TV ØST

En af dem, der var mødt op, var Camilla Albrecht fra Næstved, der er mor til syv.

 - Det er et stort pres at komme igennem december. Der er store forventninger til jul, og der er mange børn, der får en masse ting, så er det svært at have bare en enkelt gave og noget hygge.