27-årig forsvundet efter julefrokost - politiet frigiver nye billeder

16x9
Østjyllands Politi vil gerne høre fra folk, der har set 27-årige Steffen Dam Jensen efter klokken 01.30 natten til lørdag. Han er sidst set ved 7-Eleven på Nørreport i Aarhus. Foto: Politiet

I samarbejde med TV 2 Østjylland

En helikopter har været i luften, og dykkere har været i vandet i eftersøgningen af den 27-årige mand, der forsvandt fra Aarhus natten til lørdag.

Steffen Dam Jensen, der har været forsvundet siden natten til lørdag, er stadig ikke fundet.

Østjyllands Politi undersøger derfor nu, om der er nogen ”digitale spor”, der kan hjælpe dem med at finde den 27-årige mand, der forsvandt efter en julefrokost.

- Vi har ikke noget nyt at fortælle. Men vi kigger på digitale spor; videoovervågning, om der har været brugt betalingskort og den slags, oplyser vagtchef ved Østjyllands Politi Bo Christensen til TV 2 torsdag morgen.

Helikopter, både og dykkere på udkig

Steffen Dam Jensen var til julefrokost på Åboulevarden i Aarhus, da han ved 01.30-tiden natten til lørdag angiveligt gik i 7-Eleven efter cigaretter. Siden har han ikke været set. Nye fotos fra videoovervågning viser ham ved 7-Eleven ved Nørreport i Aarhus.

I dagene efter har Østjyllands Politi både afhørt Steffen Dam Jensens familie og venner, haft en helikopter i luften og dykkere og både i vandet ved Aarhus Havn og ved Egå Engsø. Men indtil nu uden resultat.

Steffen Dam Jensen beskrives som cirka 195 centimeter høj, kraftig af bygning og iklædt hvid t-shirt, lyseblå jeans, sort hættetrøje og gråbrune sko.

Kan være faldet

Ifølge Østjyllands Politi er der intet, der tyder på, at der ligger en kriminel handling bag Steffen Dams Jensens forsvinden.

- Vi vurderer ikke, at der ligger en forbrydelse bag. Han kan være faldet et eller andet sted, så folk må gerne kigge i baggårdene og i haven. Vi kigger selvfølgelig også alle relevante steder, forklarede vagtchef Bo Christensen til TV2 ØSTJYLLAND mandag.

Østjyllands Politi opfordrer stadig vidner til at henvende sig, hvis man mener at have set Steffen Dam Jensen natten til lørdag. Det kan ske på telefon 114.