Forsvandt efter julefrokost: Politiet leder efter 27-årig på tredje døgn

16x9
Steffen Dam Jensen er omkring 195 centimeter høj og kraftig af bygning. Foto: Privatfoto

I samarbejde med TV 2 Østjylland

Politiet og de pårørende beder om hjælp til at finde ham.

Østjyllands Politi oplyser tirsdag eftermiddag, at man stadig ikke har fundet Steffen Dam Jensen, der har været savnet siden natten til lørdag, hvor han var til julefrokost med venner. De var efterfølgende taget på flere forskellige barer på Åboulevarden i Aarhus, og der er Steffen Dam Jensen sidst blevet set.

Man har siden søgt efter ham med en båd i Aarhus Havn, og en helikopter har været i luften omkring Egå Engsø.

Politiet efterlyser vidner, og hvis man har set Steffen Dam Jensen, kan politiet kontaktes på telefon 114.

- Vi søger det, vi kan, og afhører familie og venner for at se, hvem han sidst har været sammen med, og hvor det giver mening at lede efter ham, lød det mandag fra Bo Christensen, der er vagtchef hos Østjyllands Politi.

Han kan være faldet et eller andet sted, så folk må gerne kigge i baggårdene og i haven

Bo Christensen, vagtchef hos Østjyllands Politi

Søger alle relevante steder

Steffen Dam Jensen er sidst set klokken 01.15, og både politiet og de pårørende opfordrer nu alle, der har set ham eller snakket med ham i byen, til at ringe 114, i håb om at finde ud af hvad der er sket.

- Vi vurderer ikke, der ligger en forbrydelse bag. Han kan være faldet et eller andet sted, så folk må gerne kigge i baggårdene og i haven. Vi kigger selvfølgelig også alle relevante steder, forklarede Bo Christensen til TV2 ØSTJYLLAND mandag.

Steffen Dam Jensen er omkring 195 centimeter høj, kraftig af bygning og var iført en hvid t-shirt, lyseblå jeans, sort hættetrøje, sort uldjakke og gråbrune sko.

Eftersøgningen fortsætter

Tirsdag eftermiddag oplyser vagtchef Jes Frederiksen til TV 2, at Østjyllands Politi planlægger at fortsætte eftersøgningen onsdag - både til havs og til lands - men at politiet på nuværende tidspunkt ikke er kommet nærmere, hvad der kan være sket med den unge mand. 

Politiet følger i øvrigt løbende op på henvendelser fra personer, der mener at have viden i sagen.

Steffen Dam Jensen er formentlig sidst er set på 7-Eleven ved Nørreport mellem 01.30 og 02.00 natten til lørdag.