Mand fik teltpløk i halsen

16x9
Politiet undersøger ulykken til Thy Træf. Foto: TV Midtvest

I samarbejde med TV Midtvest

En mand er kommet alvorligt til skade efter at have fået en teltpløk i halsen til Thy Træf.

Det store motorcykeltræf Thy Træf er blevet ramt af en alvorlig ulykke.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at en mand fredag morgen har fået en teltpløk i halsen og er blevet fløjet på hospitalet i Aalborg. Manden er under behandling, men hans tilstand er alvorlig.

Alarmcentralen modtog klokken 8.17 et opkald om, at en mand var faldet om på pladsen til Thy Træf. Derefter blev en helikopter sendt afsted med en læge, som kunne konstatere, at manden var blevet ramt af en teltpløk, der havde boret sig fast i halsen.

- Da han står og forsøger at redde sit telt fra stormen, falder han pludselig om, siger vagtchef Henrik Nielsen fra Midt- og Vestjyllands Politi. 

- Formentlig er pløkken blevet revet op af teltet på grund af vinden. Da pløkken slipper sit tag i jorden, flyver den gennem luften og rammer uheldigvis manden lige i halsen, forklarer vagtchefen. 

Politiet har fredag middag ikke oplysninger om, hvorvidt manden var ved bevidsthed efter ulykken. 

- Men de iværksatte livreddende førstehjælp med det samme. Han er bragt til sygehuset, og jeg formoder, at lægerne opererer på ham, siger vagtchefen. 

Den sårede mand, der kommer fra Grindsted-området, var deltager ved Thy Træf, som er en årligt tilbagevendende begivenhed. I snart 40 år har flere motorcykelklubber med rod i Thy hvert år sammen afviklet træffet i Sydthy i det nordvestlige hjørne af Jylland. 

En nu nedlukket campingplads har i de seneste mange år dannet rammen for træffet, der i år finder sted fra 9.-12 august.

Politiets indsatsleder fortæller, hvad de ved om ulykken. Video: TV Midtvest