Ekskæreste blev overfaldet med golfkølle

16x9
Arkivfoto Foto: Martin Sylvest Andersen / Scanpix

I samarbejde med TV Midtvest

En ung mand blev onsdag aften bedt om at møde op i Bjerringbro. Og så fik han tæsk med en golfkølle.

En 19-årig mand blev onsdag aften overfaldet med en golfkølle i Bjerringbro. Gerningsmændene havde også en peberspray med, men politiet er i tvivl, om de brugte den.

Det oplyser vagtchef Allan Riis fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Manden var blevet kontaktet af sin ekskærestes nuværende kæreste, som havde bedt ham om at møde op på Torvet i Bjerringbro for at afklare nogle uoverensstemmelser. Da han kom frem, ventede tre personer. Den ene af dem - kæresten til ekskæresten - fandt hurtigt golfkøllen frem og gik til angreb.

Slået i ryggen og hovedet

Mens den ene af de to andre overfaldsmænd gav den 19-årige et knæ i hovedet, slog manden med golfkøllen ham både i hovedet, på skulderen og i ryggen.

Et vidne alarmerede hurtigt politiet, som drønede derud. Gerningsmændene var stukket af, men ofret var der stadigvæk. Han blev kørt til kontrol på Viborg Sygehus.

Meget alvorligt

Politiet betegner overfaldet som kvalificeret vold. Det skyldes brug af golfkøllen.

- Det er alvorligt, fordi der er blevet anvendt slagvåben til det her overfald. Det ser vi med alvor på og er meget interesserede i at få fat i gerningsmænd til det her, forklarer vagtchef Allan Riis.

Politiet har forsøgt at finde én af gerningsmændene natten til torsdag, men det er ikke lykkedes. Sagen ligger nu hos Lokalpolitiet i Viborg, som ret hurtigt vil tage affære på grund af de alvorlige omstændigheder.