Lokalt

Forsvunden 2-årig legede på togskinner

TV2 ØST logo
I samarbejde med TV2 ØST

Togtrafikken mellem Slagelse og Korsør blev tirsdag aften indstillet, fordi en lokofører frygtede, han havde påkørt et lille barn.

Al togtrafik mellem Korsør og Slagelse blev tirsdag aften indstillet, fordi en lokofører var bange for, at han havde ramt et barn, der legede på togskinnerne.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Sådan et tog stopper ikke lige med et samme, så han kørte forbi, og troede rent faktisk, at han havde ramt barnet

Stefan Jensen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Toget kom kørende, og lokoføreren så, der rendte et lille barn rundt tæt på skinnerne, og sådan et tog stopper ikke lige med et samme, så han kørte forbi, og troede rent faktisk, at han havde ramt barnet, siger Stefan Jensen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Mor efterlyste sin søn

Politiet havde kort forinden modtaget en anmeldelse fra en mor, der bor tæt på banelegemet i Slagelse, om at hendes toårige barn var forsvundet.

- Lige pludselig lagde man to og to sammen her hos politiet, og sagde, at det netop kan være det toårige barn, rendte rundt ned på skinnerne, der muligvis var blevet ramt, fortæller Stefan Jensen.

Derfor valgte man omkring klokken 17.20 tirsdag aften at indstille al togtrafik mellem Korsør og Slagelse, så politiet kunne undersøge hele banestrækningen. 

- Vi fandt ikke noget. Men imellem tiden har moren fundet sin toårige knægt og fået ham sikkert hjem, siger Stefan Jensen og tilføjer:

- Alle troede det værste, men der var heldigvis ikke sket noget.

Til BT fortæller vagtchefen, at drengen var blevet reddet væk fra i sidste øjeblik af en kvinde, der havde set ham på skinnerne.

Lokoføreren var efter episoden så stærkt påvirket, at der måtte findes en afløser. På grund af episoden var al togtrafik indstillet mellem Korsør og Slagelse mellem 17.40 og 19.49 tirsdag aften.