Lokalt

26-årig mand fundet bevidstløs - politiet efterlyser vidner

Den 26-årige blev fundet ved parkeringspladsen ved Holbæk gokartcenter. TV Øst
TV2 ØST logo
I samarbejde med TV2 ØST

Den 26-årige mand, der natten til søndag blev bragt til sygehuset med livsfarlige kvæstelser, er uden for livsfare. Men politiet mangler svar.

Politiet ved endnu ikke, hvad der gik forud for, at en 26-årig mand pådrog sig livsfarlige kvæstelser i hovedet. 

Den unge mand er uden for livsfare, men han er ikke til at afhøre, fortæller Midt- og Vestsjællands Politis kommunikationsmedarbejder, Martin Bjerregaard til TV ØST.

- Han er ikke i stand til at afhøre. Han er ikke i livsfare, men han er bare ikke egnet til afhøring, siger Martin Bjerregaard.

Politiet har efterforsket sagen weekenden over. Politiets kriminalteknikere har været ved Gokartcentret i Holbæk, hvor den 26-årige mand blev fundet kvæstet.

Her har politiet fundet spor efter, hvad der kunne ligne en slåskamp.

- Vi har fundet spor af noget tumult på stedet. Men om det er noget, der er relateret til den 26-årige, ved vi ikke. Men det er den teori, vi arbejder videre med, siger Martin Bjerregaard.

Politiet afventer svar på nogle af de kriminaltekniske undersøgelser.

Føreren af bilen stadig ukendt

Der er også stadig mystik om den mand, der indleverede den 26-årige til sygehuset. Politiet ved fortsat ikke, hvem føreren er, men bilen er beskrevet som en sølvfarvet bil med fem døre. 

Føreren af bilen beskrives som 25-30 år, 180-185 centimeter høj, spinkel og afrikansk af udseende. Natten til søndag var han blandt andet iført en rød trøje.

Politiet efterlyser vidner i sagen.

- Vores opfordring er, at man henvender sig til os, hvis man har set noget ved Gokartcentret på et tidspunkt natten mellem lørdag og søndag. Det kan være, man har set nogen uden for åbningstiden, siger Martin Bjerregaard.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.