Lokalt

Politiet søger særligt vidne efter lang biljagt

TV2 ØST logo
I samarbejde med TV2 ØST

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger et bestemt vidne, som skal hjælpe med oplysninger til en længere biljagt.

Det udviklede sig til en længere biljagt på store dele af Sjælland, da en patrulje fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi natten til søndag forsøgte at standse en bil omkring Næstved.

Føreren af bilen ønskede ikke at standse, da han blev vinket ind til siden. Han trådte i stedet på speederen, og politiet jagtede ham hele vejen fra Næstved mod Slagelse videre op til Sorø og tilbage mod Slagelse igen.

- Omkring Slagelsevej og Parnasvej ved Sorø kører bilen over i den modsatte kørebane og kører imod færdselsretningen, hvor en modkørende bil må undvige, siger Henrik Karlsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Bliver sigtet for vanvidskørsel

Nu håber politiet at finde frem til føreren af den modkørende bil, der omkring klokken 02.47 måtte undvige flugtbilisten.

- Vi vil gerne tale med føreren af den bil, fordi det er en overtrædelse af straffeloven at udsatte andre for fare, så vi vil gerne have ham som vidne i sagen, tilføjer Henrik Karlsen.

Selve flugtbilisten stoppede politiet senere sammen nat i Slagelse.

- Det er ikke en større kriminalsag, men der er mange overtrædelser af færdselsloven, som han er sigtet for. Såsom vanvidskørsel, høj hastighed gennem små byer og for at køre over for rødt lys flere steder, siger Henrik Karlsen.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.