Lokalt

René Dif ramt af konkurs

TV 2 Lorry logo
I samarbejde med TV 2 Lorry

Popstjernen René Dif har de seneste år lavet burgere til sultne forbipasserende fra sin food truck - men nu er det slut.

René Dif er bedst kendt som en af frontfigurerne hos Aqua, et af Danmarks største popbands gennem tiden.

Men siden de glade dage med 'Barbie Girl' og 'Dr. Jones' har 50-årige René Dif kastet sig ud i flere projekter, og for et par år siden realiserede han drømmen om sin egen food-truck, hvorfra sultne forbipassende i København kunne snuppe en burger anrettet af ingen andre end Aqua-stjernen selv.

Men nu er burger-eventyret slut, skriver Ekstra Bladet.

Avisen har taget et kig i regnskabsbøgerne, og de viser, at de sidste par års underskud udgør 250.000 kroner.

Af den grund har René Dif måtte dreje nøglen om for sidste gang. Det gjorde han den 7. december, da firmaet bag er under tvangsopløsning.

"Jeg er ked af det"

I en mail til Ekstra Bladet bekræfter René Dif den kedelige nyhed.

'Jeg er oprigtigt ked af, at jeg ikke kan fortsætte med min food-truck, da jeg fra starten syntes, at konceptet var spændende, og da jeg gennem de seneste to år har mødt en masse dejlige mennesker', skriver René Dif.

René Dif åbnede for et par år siden sin egen food truck, hvor han har langet burger over disken.

'Det har på grund af problemer med bilerne ikke været muligt for mig at få positiv drift i selskabet', skriver han og fortsætter:

'Da jeg ikke har kunnet lave en ordentlig afviklingsaftale med mine samarbejdspartnere omkring leasingbilerne, kan jeg ikke tage ansvar for at videreføre food-truck-aktiviteterne'.

Gik konkurs i 2006

Den tidligere popstjerne er dog ikke ubekendt med konkurser. Tilbage i 2006 åbnede han restauranten Oil på Esplanaden i København, som også endte med at dreje nøglen om.

Udover burgervognen har René Dif også en anden virksomhed, der siden maj i 2017 har haft catering som formål, skriver Ekstra Bladet.

Rene Dif, Lene Nystrøm, Claus Norreen og Søren Rasted som de så ud i 1998.