Lokalt

Depeche Mode til Tinderbox

. Pressefoto
TV 2/Fyn logo
I samarbejde med TV 2/Fyn

Verdensstjernerne giver deres første danske festivalkoncert nogensinde i Odense

Med flere end 100 millioner solgte plader er Depeche Mode et af verdens største bands, og til juni lægger de for første gang nogensinde vejen forbi en dansk festival.

Bandet spiller normalt udsolgte stadionkoncerter rundt om i verden, men til sommer kommer der også en sjælden festivalkoncert med på programmet, når de lægger vejen forbi Tinderbox.

Med hits som ”Just Can’t Get Enough”, ”People Are People”, ”Stripped” og ”Strangelove” var Depeche Mode i den grad med til at sætte deres præg på 80’erne. Men i modsætning til mange af deres kolleger fortsatte hitparaden ind i de efterfølgende årtier med singler som ”Personal Jesus”, ”Enjoy the Silence”, ”I Feel You”, ”I Feel Loved” og senest ”Where’s The Revolution” fra deres nyeste album ”Spirit”.

- Vi er enormt stolte over, at Depeche Mode har valgt at spille en sjælden festivalkoncert i Odense. De er et utroligt vigtigt navn i musikhistorien, der har inspireret alle fra Nephew til Rammstein, og så har de så ufattelig mange hits på samvittigheden, at koncerten ikke kan undgå at blive en kæmpefest, siger John Fogde, pressechef for Tinderbox.

Depeche Mode spiller torsdag 28. juni på Tinderbox 2018

Billetsalget til Tinderbox starter 13. november kl. 10.00, hvor både partout-, VIP- og éndagsbilletter bliver sat til salg.

Senere i denne måned vil der følge flere navne til programmet.

Tinderbox 2018 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 28.-30. juni.