Lokalt

Blev ramt af sten på motorvej: - Det kunne være gået helt galt

TV Syd logo
I samarbejde med TV Syd

Kort før middag tirsdag fik Henry Pedersen et chok, da hans varevogn blev ramt af en sten, der blev kastet fra en motorvejsbro.

Henry Pedersen kom tirsdag omkring 11.21 kørende ad E45 Sønderjyske Motorvej. 

- Jeg var på vej til Vejen, og jeg kommer så til motorvejen her ved Vojens. Jeg ser, at der står tre unge mennesker på motorvejsbroen. Men der står tit mennesker på broen og kigger. Lige pludselig gav det et ordentlig skrald, siger Henry Pedersen til TV SYD.

Skaderne på vinduet var heldigvis begrænsede.

- Jeg fik lidt af et chok, hvis ruden var blevet totalt smadret i stedet, så havde jeg slet ikke kunne se noget, siger han.

Jeg havde lidt hjertebanken bagefter. Tænk hvad der kunne være sket, hvis den havde ramt midt på ruden, så kunne ruden være gået helt i stykker.

Henry Pedersen

Herefter kørte han ind til siden og ringede 1-1-4.

- Jeg havde lidt hjertebanken bagefter. Tænk hvad der kunne være sket, siger Henry Pedersen.

Politiet afspærrede motorvejen i begge retninger i nogle timer for at lede efter spor i området-

- Jeg håber snart, at vi kan fange de mennesker, som gør sådanne ting. De tænker sig ikke om dem, der gør det. Det kunne være gået ud over mange liv, hvis ruden var blevet totalt smadret, det kunne være gået helt galt, siger Henry Pedersen.

Har du oplysninger kan Syd- og Sønderjyllands Politi kontaktes på 1-1-4. 

Læs også: Tre personer efterlyses for stenkast