Lokalt

16 harmonikaer stjålet - hevet ud igennem hul i loftet

TV Midtvest logo
I samarbejde med TV Midtvest

I løbet af weekenden har musikbutikken Rainbow Music haft ubudne gæster. Butikken har fået stjålet 16 harmonikaer.

Det var noget af et syn, medejer af musikbutikken Rainbow Music mødte, da han mødte ind i morges. Butikken havde nemlig haft indbrud, hvor der var blevet stjålet 16 harmonikaer.

- Det er noget pis. Det er irriterende, at vi skal med på bølgen. At de skal tømme vores forretning flere gange efter hinanden, siger medejer af butikken Kristian Hagen.

Det er fjerde gang på tre år, at butikken har haft indbrud, og det er anden gang, at butikken har fået stjålet harmonikaer. Sidste gang blev der stjålet harmonikaer for over en halv million kroner.

Kom ned gennem taget

Ifølge Kristian Hagen er indbruddet sket i mellem lørdag eftermiddag og mandag morgen, da butikken var lukket søndag. Der var ingen tyverialarm, der gik i gang.

Indbrudstyvene er kommet ind i butikken gennem taget, så alt i butikken så fint ud, men loftet er helt smadret. Tyvene havde skruet nogle tagplader af, flyttet isoleringen og skilt konstruktionen ad. Igennem hullet havde de så hevet harmonikaerne op.

Prismæssigt ligger en harmonika imellem 2000 og 50.000 kroner. Og Kristian Hagen mener ikke, at det er et tilfælde, at tyvene er kommet forbi hans butik.

- Det må være bestillingsarbejde. Det var meget målrettet, siger Kristian Hagen.

Indbruddet er meldt til politiet, og nu skal videoovervågningen ses igennem.