Lokalt

Ib Poulsen: Truet med tæsk i forbindelse med havnejubilæum

TV Midtvest logo
I samarbejde med TV Midtvest

Dansk Folkepartis fiskeriordfører er ikke en populær mand i Hanstholm

Dansk Folkepartis fiskeriordfører, Ib Poulsen, har valgt at opgive lørdagens 50 års jubilæumsfest på Hanstholm Havn, fordi han er blevet truet med tæsk. Det skriver Nordjyske.dk.

Ib Poulsen deltog fredag formiddag i den officielle fejring af havnejubilæet i Hanstholm. Folketingspolitikeren benyttede lejligheden til at hente to billetter til lørdagens jubilæumsfest.

- Fiskeskipper Benny Rasmussen, der ejer "Lingbank", sagde til mig, at jeg risikerer at få tæsk, hvis jeg dukker op til festen, fortæller Ib Poulsen til Nordjyske.dk

Og DFs fiskeriordfører, der tidligere var havnebetjent på Hanstholm Havn, ved godt hvorfor han er en upopulær skikkelse i byen.

- Ja, det er jo fiskeriaftalen (mod kvotekongerne), som nogle er glade for, og andre mindre glade for, og ganske få er meget vrede over, siger han til mediet.

Fiskeskipperen, der angiveligt skulle have truet Ib Poulsen afviser, at han har lovet Ib Poulsen tæsk, men erkender blankt, at han er sur på politikeren.

- Det er klart, når han stjæler mine fisk, siger Benny Rasmusse til Nordjyske.dk.

Fiskeskipperen fortæller også, at han personligt ikke længere hilser på Ib Poulsen, og at han har kaldt DF-folketingsmedlemmet for en "klovn".