Lokalt

Sommerhus billigt til salg - kan ende i havet eller blive millioner værd

TV2 Nord logo
I samarbejde med TV2 Nord

Hvis der bliver kystsikret på grunden, kan et sommerhus i Lønstrup gå hen og blive den helt store lottogevinst.

Med havudsigt og stranden kun få meter fra huset har dette hus en eftertragtet beliggenhed. Men i løbet af en årrække kan huset miste stor værdi, hvis havet får lov at tage fat i jorden omkring, og der ikke bliver kystsikret.  

Det er Home Hjørring, der fredag har sat sommerhuset til salg og kalder det for 'en lotto-kupon i Lønstrup'. Huset ligger på adressen Gabet 8, hvilket er sigende for sommerhusets fremtid, der med tiden kan ende i havet. 

- Det er en speciel case, da huset kan risikere at falde i vandet. Omvendt, hvis der bliver kystsikret i området, vil værdien også blive fordoblet, siger ejendomsmægler og indehaver Jesper Carlsson fra Home Hjørring i en pressemeddelelse.

Der er ingen, der er sikre på, at der bliver kystsikret ved sommerhuset, men for kun 1,5 millioner kan man tage chancen og blive sommerhusejer i første klitrække. 

- Tror du, at der bliver etableret hård kystsikring i Lønstrup? Ja så kan du købe et helt sommerhus til det halve! Med andre ord, er du ’gambler’, kan du få den helt store gevinst ved dette hus, skriver mægleren Jesper Carlsson i boligpræsentationen på home.dk.

- Det kan også være en køber, der bare vil nyde det hele, så længe kysten holder stand mod havets sult, siger den lokale Home-mægler.