Lokalt

Her får nordjysk præst kirken til at runge af latter

TV2 Nord logo
I samarbejde med TV2 Nord

Kommer man til juleafslutning i Gærum Kirke, er der underholdning i særklasse med hånddukken Anton og præst Bruce Steuer.

Ingen juleafslutning i skolen uden et hurtigt smut i kirke. Og for eleverne på Gærum Skoleafdeling i Nordjylland er der heller ingen juleafslutning uden bugtaleri fra prædikestolen.

Det er ikke ligefrem hverdagskost rundt om i de danske kirker, men sognepræst i Flade og Gærum kirker, Bruce Steuer, gav tirsdag eleverne en lattervækkende oplevelse inden juleferien. "Et barn er født" - sunget af hånddukken Anton, som har et imponerende sangtalent.

Og det var noget, der vakte begejstring på rækkerne, afslører videoen, som en medarbejder fra Frederikshavn Kommune har skudt. 

Bruce Steuer er heller ikke nogen helt almindelig præst. 65 år gammel er han ved at nærme sig pensionsalderen, men han har langt fra mistet sit barnlige sind, kan man se. Om det hænger sammen med det faktum, at han er født og opvokset i USA, melder historien ikke noget om. Men han er et rent hit hos børnene.