Knæk Cancer

Perlepladepiger drømte om at få Seebach i røret - sådan gik det ikke

TV 2 Østjylland logo
I samarbejde med TV 2 Østjylland

Isabella og Chanel havde håbet på at få Rasmus Seebach i røret. I stedet fik de Pia Kjærsgaard

Øv. Det blev ikke Rasmus Seebach, der tog telefonen.

Det havde de to piger Isabella Salling Jespersen og Chanel Ejsenhardt ellers håbet på, da de lørdag aften ringede ind til TV2s Knæk Cancer-arrangement.

De ringede ind for at donere 14.629 kroner, som de har tjent ved at sælge hjemmeproducerede perleplader i Meny på Skanderborgvej i Aarhus.

I stedet fik pigerne Pia Kjærsgaard i røret.

- Hun var sød at snakke med. Hun roste os rigtig meget for den flotte indsats, siger Chanel Ejsenhardt på ni år til tv2oj.dk.

Politikeren gav sig også tid til at høre om boden og salget.

I hele ugen har pigerne hver dag efter skole stået i supermarkedet og solgt deres perlepladeproduktioner fra en lille hjemmelavet bod. Inspirationen til deres perleprodukter har de fundet ved at se YouTube.

- Vi vil gerne sige tak for den store opbakning og støtte fra alle, der har støttet os i Meny og via Mobilepay, så vi kunne donere så mange penge væk, siger Isabella Salling Jespersen, der er ti år.

Udover telefonsamtalen blev aftenen brugt på dans, slik og Halloween-uhygge.

- Vi er utrolig stolte forældre. Mest fordi pigerne selv efter at have set arrangementet sidste år tog en beslutning om at hjælpe og støtte kræftramte og holdt ved den beslutning, som de nu har gennemført med sådan et flot resultat, siger Dorthe Katrine Salling Jespersen.

- De så hele showet og fulgte godt med i, hvordan resultaterne udviklede sig. Nogle af indslagene fra kræftramte børn berørte dem meget, hvor de måtte kramme hinanden undervejs af medfølelse, siger Dorthe Katrine Salling Jespersen.

Næste år vil pigerne udvide produktionen og forsøge at finde butikker, der vil donere perler, da de har brugt mange af deres egne lommepenge på at købe perler.