Lokalt

Bilist stoppet og stukket ned: Blev han forvekslet med en anden?

TV 2/Fyn logo
I samarbejde med TV 2/Fyn

Fyns Politi leder efter en mørklødet mand på 18-20 år efter knivstikkeriet på Risingsvej i Odense tirsdag.

Den bilist der tirsdag eftermiddag blev stoppet og stukket med kniv på Risingsvej i Odense C blev formentlig forvekslet med en anden person.

Det oplyser politikommissær Jack Liedecke fra Fyns Politi til TV 2/FYN.

Den forurettede, en mand på 23 år og fra Odense-området, blev stukket tre gange - to gange i den ene skulder og én gang i hoften. Stikkene var overfladiske og efter behandling på OUH, blev han hentet ind på politigården.

Den 23-årige er nu afhørt, men politiet er sparsomme med yderligere oplysninger i sagen, hvor gerningsmanden fortsat ikke er fundet.

Jack Liedecke fortæller dog, at gerningsmanden er af anden etnisk oprindelse, mørklødet og 18 til 20 år gammel. Han steg ud af en sølvfarvet Mercedes og var iført en hættetrøje. Han havde hætten over hovedet og et tørklæde trukket op foran ansigtet, da han angreb den 23-årige bilist med kniven.

Der var to personer i mercedesen, og motivet for knivoverfaldet er ikke klarlagt. Men Jack Liedecke peger på, at årsagen kan være, at de to personer i mercedesen beskyttede deres område - deraf den mulige forveksling.

- Måske blev han passet op, fordi han kører ind i området. Vi så for nylig, at en motorcyklist blev forfulgt af en bil, siger politikommisæren.

Jack Liedecke henviser dermed til episoden, hvor en motorcyklist måtte dreje gashåndtaget i bund og stikke af fra en bil, hvor en passager havde lavet en bevægelse, der markerede, at han kunne få skåret struben over.