Emilie Meng-sagen

Vidne så hvid kassevogn efter Emilie forsvandt

TV2 ØST logo
I samarbejde med TV2 ØST

Politiet har i dag efterlyst en hvid kassevogn, som vidner har set den dag, Emilie Meng forsvandt. En af dem er 59-årige Erling Jensen.

- Den kørte afsindigt hurtigt. Det var noget, som jeg lagde mærke til.

Sådan siger Erling Jensen, der så en hvid kassevogn køre vildt i Korsør, den morgen, hvor Emilie Meng forsvandt om natten.

Politiet har fredag efterlyst en hvid kassevogn i sagen, som kan rumme mulige vidner til Emilie mengs forsvinden.

En af dem, som har set en hvid kassevogn, er 59-årige Erling Jensen fra Korsør. Emilie Meng forsvandt natten til søndag den 10. juli. Tidligt den morgen var Erling Jensen ude at gå en rolig tur, fordi han ikke kunne sove længere. Men stilheden blev afbrudt af en hvid Mercedes Sprinter.

- Jeg lagde mærke til den, fordi den kørte afsindigt hurtigt ud fra der, hvor man kørte på færgerne i gamle dage. Kort tid efter kom den kørende lige så sindssygt hurtigt den anden vej, siger Erling Jensen til TV ØST.

På det tidspunkt var Emilie Meng ikke eferlyst, så Erling Jensen tænkte bare "sikke en idiot", fordi bilen kørte så voldsomt.

Nogle uger siden meldte politiet ud, at de var interesserede i alle slags oplysninger fra det tidspunkt, hvor Emilie forsvandt. Derfor kontaktede Erling Jensen politiet og fortalte om kassevognen.

- De sagde, at det jo ikke er sikkert, at den bil har noget med sagen at gøre. Men jeg bliver lidt harm, når de først efterlyser den nu, når der er så længe siden, jeg fortalte om den, fortæller Erling Jensen, som ikke siden har hørt fra politiet.

Føreren ikke under mistanke

Politiet oplyser, at føreren af kassevognen ikke er under mistanke, men at de her tre måneder efter Emilie Meng sidst blev set, gerne vil kunne få skrevet det spor ud af sagen. 

- Vi er nået så langt i efterforskningen, at vi gerne vil lukke det her hjørne af. Vi har ingen forventning om, at den har noget med sagen at gøre, men vi vil gerne afklare, hvem der har kørt i bilen, forklarede Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

De søger ikke efter nogle konkrete bilmærker, men vil gerne i kontakt med føreren af en hvid kassevogn set i weekenden den 9. til 10. juli omkring Korsør Lystskov. De vil også gerne i kontakt med vidner, der kan have set den i området.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.