Lokalt

474 kvadratmeter vild luksus: Her er den dyreste lejlighed nogensinde sat til salg i Danmark

TV 2 Lorry logo
I samarbejde med TV 2 Lorry

Liebhaver-lejlighed i det indre København udbudt til den svimlende sum af 50 mio. kr.

Der er åbenbart rigtig mange penge i at sælge friskkværnet juice til vitaminhungrende danskere. I hvert fald har skifter og ejer af kæde, Joe and the juice, Kasper Basse, netop sat sin lejlighed  til salg. 

Og det er ikke en kedelig toværelses hybel i Københavns Nordvestkvarter der er tale om. Basse har nemlig rydde alle tidligere rekord af vejen, og sat prisen til intet mindre end 50 millioner kroner. 

Det er den dyreste lejlighed, som nogensinde er blevet sat til salg herhjemme, og det med en rekord, der næppe bliver slået lige foreløbigt. Men så kan man også boltre sig på 474 kvadratmeter.

Det skriver boligsiden Boliga.dkSe lejligheden her

10-12 potentielle købere i Danmark

Ejendomsmægleren bag udbuddet, Philip Siesbye fra ejendomsmæglerfirmaet Siesbye Kapsch, har allerede booket de første fremvisninger af boligen, som er forbeholdt en eksklusiv skare af danskere.

- Det er første gang i min tid med 25 år i branchen, at vi ser en lejlighed i denne kaliber og international klasse, hvor der også er mulighed for at overtage inventar, indretning, ja helt ned til køkkenservice, så man får den fulde pakke.

 Jeg vurderer, at der er 10 til 12 potentielle købere til lejligheden her i Danmark og måske en håndfuld succesrige danskere fra udlandet eller en sportsstjerne, som er på vej hjem til København igen, siger han til Boliga.  

Prisen på 50 mio. kr. for lejligheden, som ligger på Store Strandstræde i København K, er hele 18 millioner kroner mere end den hidtidige prisrekord, der blev sat med udbuddet af en endnu ufærdig penthouselejlighed i den københavnske nordhavn.

Den kom på markedet i foråret 2015 til en pris på 30 mio. kr. og blev senere sat op i pris til 32 mio. kr.

Elegant drømmebolig

Og hvad får man så, hvis man er villig til at fyre 50 mio. kr. af på en lejlighed?

Ifølge salgsopstillingen er der tale om en ’elegant drømmebolig i international topklasse med en sand overflod af lækre detaljer’, som ’ ikke matcher den gængse nordiske opfattelse af boligindretning’. 

Det indebærer, at man erhverver en lejlighed med 474 kvadratmeter, hvor en kommende køber blandt andet kan glæde sig til udsigten fra boligens tagterrasse. Her kan man lade blikket vandre hen over Det Kongelige Teater, Skuespilhuset og Skt. Annæ Plads. 

Vil man hellere tilbringe aftenerne indenfor, kan det ske i et miljø af specialfremstillede skabe, tekstiler fra de bedste producenter i Venedig, møbler fremstillet af engelske snedkere og et væld af franske og angelsaksiske antikviteter.

Med fire badeværelser bliver der næppe kø foran døren om morgenen, og elevatoren direkte fra gården op til lejligheden sikrer, at man ikke går én overflødig meter, når man er kommet træt hjem fra arbejde.

Desuden er alt fra tv og højttalere til gardiner og ovenlysvinduer elektronisk styret, og elektronikken sørger også for, at al lys slukker, når man forlader lejligheden.