Lokalt

Var ved at gå helt galt: Tre fiskere reddede sig selv ud af giftige dampe

TV Midtvest logo
I samarbejde med TV Midtvest

Losningsarbejde på havnen i Hvide Sande udviklede gasarter, som gjorde tre fiskere dårlige.

Det kunne være gået helt galt, da to fiskere her til morgen var i gang med at losse skidtfisk i Hvide Sande. Underbord var de to i gang med arbejdet. Skipper var på dækket, men fandt ud af, at hans kollegaer var blevet dårlige af de gasarter, der havde udviklet sig under arbejdet.

- Da skipper går ned i lastrummet, bliver han også selv dårlig. Heldigvis går det ikke værre end, at de tre mænd på henholdsvis 47, 56 og 58 kunne redde sig selv op, så der kunne blive slået alarm, siger Kjeld Nedergaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

De tre mænd blev efterfølgende kørt til nærmere undersøgelse på sygehuset i Herning. Politiet mener, at de alle har det godt efter omstændighederne.

Arbejdstilsynet skal senere i dag undersøge, hvordan losningsarbejdet kunne gå galt.

Det er før gået galt under losning af fisk: