Lokalt

Bilist ramt af stenkast fra motorvejsbro i nat: To mænd set køre væk

TV Midtvest logo
I samarbejde med TV Midtvest

En bilist blev natten til fredag ramt af en sten, da han kørte under cykelbroen ved motorvejen ved Gullestrup.

En mandlig bilist fik sig noget af en forskrækkelse, da han ved to-tiden natten til fredag kom kørende i sydgående retning under cykelbroen over motorvejen ved Gullestrup, og pludselig blev ramt af en sten.

- Stenen ramte mandens forrude, og han var helt alene vejen, så han vidste, at han i hvert fald ikke var blevet ramt af en modkørende, siger Jens Claumarch, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Manden standsede op kort efter, for at se nærmere på sin bil. Han var noget chokeret over episoden, og kontaktede selv politiet.Stenen, der var blevet kastet, havde lavet en centimeter stor flænge i forruden, og selvom størrelsen på stenen var meget lille, så gør det ikke sagen mindre alvorlig, advarer Jens Claumarch.

- Der er ingen der ved, hvordan man reagerer, hvis man bliver ramt af en sten, og får et chok under kørsel. Det kan være man bremser hårdt op eller bilen kommer ud af kurs. Uanset størrelsen på stenen, så er det livsfarligt at kaste med dem fra motorvejsbroer, siger Jens Claumarch, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

To mænd set køre fra stedet

Kort efter stenkastet så bilisten to mænd stige op på en knallert og køre væk fra motorvejsbroen.

- Det er ikke sikkert, de to mænd har noget med hele episoden at gøre, men vi vil meget gerne høre fra folk, hvis de kan hjælpe os videre i efterforskningen, siger Jens Claumarch, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet har fundet den sten, der blev kastet fra motorvejsbroen, og den skal nu sikres for mulige spor.

- Det kan være, vi er heldige at finde fingeraftryk på den. Hvis sporene matcher nogen af de personer, vi i forvejen har i vores register, så vil det bonne ud, siger Jens Claumarch, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.