Lokalt

Bravo Tours: Ingen vil hjem før tid

TV Midtvest logo
I samarbejde med TV Midtvest

Bravo Tours oplyser, at der ikke har været uro blandt gæsterne, og ingen har ytret ønske om at komme hjem før tid.

Mens de tyrkiske myndigheder arbejder på at normalisere situationen ovenpå fredag aftens militærkup, holder tusindvis af danske feriegæster stadig ferie i landets store ferieområder, der ligger 8-900 kilometer fra hovedstaden Ankara og storbyen Istanbul.

Tager den med ro

Bravo Tours meddeleler, at deres omkring tusinde gæster i Tyrkiet tager situationen med ro og holder ferie på deres hoteller. Direktør Peder Hornshøj siger, at der ikke har været nogen som helst form for uro blandt gæsterne og ingen har ytret ønske om at komme hjem før tid.

- Som situationen er lige nu med Udenrigsministeriets rejsevejledning, så aflyser vi foreløbigt vores rejser til Tyrkiet i morgen søndag. De gæster, vi har i landet, vil rejse hjem som normalt på den hjemrejsedato, der på forhånd har været bestemt. Der er på ingen måde tale om en evakuering, og alt foregår stille og roligt som oprindeligt planlagt, siger Bravo direktøren.

Svært at finde alternativer

- Jeg kan jo ikke spå om fremtiden, men meget tyder på, at alt vil være normaliseret i løbet af kort tid, så mon ikke Udenrigsministeriet hurtigt vender tilbage til den vejledning, der var før kuppet i aftes. Det håber jeg for turistlandet Tyrkiet og for de mange danskere, der har glædet sig til deres ferie i landet – danskere, som på grund af højsæsonen, vil have meget svært ved at finde rejser til andre rejsemål, da der er meget udsolgt for tiden, siger Peder Hornshøj.

Tjek hjemmesiden

Bravo Tours vil ligesom de øvrige danske rejsearrangører holde deres kunder og gæster orienteret via deres hjemmeside og vil desuden kontakte de rejsende, der er direkte berørt de næste to dage.