Familie udlover dusør i håbet om at finde Emilie

TV2 ØST logo
I samarbejde med TV2 ØST

Familien til forsvunden pige samler penge ind til dusør.

En indsamling oprettet af familien til den 17-årige Emilie, der har været forsvundet siden søndag, skal bruges som dusør til at lede dem på sporet af pigen.

Familien føler sig magtesløse og på bar bund i deres søgen efter 17-årige Emilie fra Korsør, der har været forsvundet siden søndag morgen klokken 04.00.

Derfor har de oprettet en pengeindsamling via MobilePay, der skal gives som dusør til den person, der leder dem på det spor, som kan føre frem til Emilie.

- Som et desperat håb er der nu blevet oprettet en indsamling til Emilies forsvinden. 100 % af alle donationer vil gå til en dusør. Det tip der medvirker, at Emilie bliver fundet, vil få udbetalt hele dusøren, skiver Robin Witzner på Facebook-siden, der har arrangeret frivillige eftersøgninger af pigen.

- Vi håber på, der er en derude, som ved ét eller andet. Måske personen af én eller anden grund er bange for at stå frem, eller måske er der én, der har talt over sig, tilføjer han.

Jane Valsted, der har været med til at koordinere frivillige eftersøgninger, ærgrer sig over, hvis der skal penge på bordet.

- Det er forfærdeligt, hvis det skal være nødvendigt, at der skal penge på bordet, før folk skal stå frem. Men igen tænker jeg også, hvis det er det, der skal til for at få de rigtige tip på banen, så er det det, som må gøres, siger Jane Valsted til TV ØST.

Indsamlingen er ifølge Robin Witzner godkendt af Kriminalpolitiet.