Lokalt

Over 300 bikere til kamp for 11-årigt mobbeoffer: Jeg har fået 300 nye venner

Gruppen MC mod mobning er kommet en 11-årig thybo til undsætning.

- Det er 300 nye venner.

Sådan beskriver 11-årige Mikkel fra Vesløs i Thy sin oplevelse fra lørdag, hvor mere end 300 motorcyklister mødte op for at støtte ham i hans kamp mod mobning.

Gruppen MC mod mobning har nemlig påtaget sig at sætte højlydt fokus på mobning ved tohjulede korteger gennem lokalområdet. Og deres seneste projekt fik en stor dag ud af det.

- Jeg kan slet ikke få smilet væk

Mikkel Zangenberg Bak fortalte til TV Midt/Vest, at han slet ikke havde troet på et så stort fremmøde.

- Det er helt vildt. Jeg kan slet ikke få smilet væk, sagde han.

Også hans mor, Rikke Nesager, satte stor pris på, at så mange valgte at bruge deres lørdag på at køre fra Vesløs til Sennels og videre til Thyholm med sønnen som passager.

- Det er stort, og det er flot, og det er jo ikke bare for Mikkel, det er for alle børn, der bliver mobbet, sagde hun til tv-stationen

3700 bikere vil gerne støtte mobbeofre

MC mod mobning har flere gange gennemført lignende begivenheder, hvor et mobbeoffer får en spektakulær, tohjulet støtte. Gruppen på Facebook har mere end 3700 medlemmer.

Arrangøren af lørdagens begivenhed er selv tidligere mobbeoffer, og hun håber, at det kan give Mikkel noget medvind over for sine mobbere.

- Jeg håber, han får mere selvværd og mere tro på sig selv, så han bliver bedre til at være i skolen, siger Mona Kaldahl.