Nyheder

Nyhedsoverblik 25. september

Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist her.

Politi finder ingen tegn på skyderi i Odense

Fyns Politi har søndag aften haft travlt med at finkæmme et område på Nyborgvej ved Staupudevej i udkanten af Odense for spor efter et muligt skyderi. Men undersøgelserne har været uden resultat. Politiet har ikke fundet nogen spor efter et eventuelt skyderi og har ophævet sin afspærring af området. 

Højrefløjen står til at vinde italiensk valg, viser exitpoll

Det yderste højre i Italien ser ud til at vinde parlamentsvalget. Det viser resultatet af en exitpoll, der er offentliggjort klokken 23 på mediet Rai's hjemmeside. Den yderste højrefløj ligger til at få mellem 41 til 45 procent af stemmerne.

Rihanna skal stå for Super Bowls halftimeshow

Superstjernen Rihanna skal stå for underholdningen ved næste års halftimeshow til Super Bowl. Det bekræfter NFL på Instagram. Rihanna afviste at optræde i pausen i Super Bowl 2020 på grund af NFL's behandling af den tidligere quarterback Colin Kaepernick.

Danmark slår Frankrig i Nations League

Danmark vinder med 2-0 over Frankrig i Parken i den sidste kamp i Nations League. Kasper Dolberg og Andreas Skov Olsen stod for de to danske mål.

To nye medlemmer optaget i Fodboldens Hall of Fame

Ulrik le Fevre og afdøde Jørgen Olesen er blevet optaget i dansk fodbolds fineste selskab, Hall of Fame, af Dansk Boldspil-Union (DBU). 

Brandvæsen rykker ud til ild i kælder

Hovedstadens Beredskab er rykket ud til en bygning på Strandboulevarden på Østerbro i København, hvor der er konstateret ild i en kælder. Røgdykker er indsat og slukningen er igang, oplyses det på Twitter. TV 2s person på stedet melder om, at folk er blevet evakueret. Der er ikke umiddelbart melding om personskade. 

Storebæltsbroen er genåbnet for biltrafik

Storebæltsbroen er igen åben for biltrafik, efter den kortvarigt var lukket på grund af omlægning til dobbeltrettet trafik. Det skriver Sund & Bælt på Twitter

S vil skære 2,5 milliarder kroner i kommunernes administration

Socialdemokratiet vil skære 2,5 milliarder kroner i kommunernes administration og i stedet bruge pengene på "kernevelfærd". Det siger indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen (S) i et interview til Avisen Danmark. Udmeldingen er en del af udspillet "Danmark kan mere III", som bliver præsenteret mandag.

Storebæltsbroen lukket for al trafik

Storebæltsbroen vil i en kort periode været lukket for al biltrafik på grund af omlægning til dobbeltrettet trafik. Det oplyser Sund og Bælt på Twitter. Broen forventes genåben klokken 21.45. Lukningen vil skabe kø, lyder advarslen.

Byrådsmedlem forlader Dansk Folkeparti

Martin Frausing Poulsen, der er medlem af byrådet i Skanderborg Kommune, melder sig ud af Dansk Folkeparti. Men han fortsætter i byrådet, oplyser han til TV2 ØSTJYLLAND. Dansk Folkeparti er nu nede på tre byrådsmedlemmer i de østjyske kommuner.

Mindst 25 døde i færgeforlis i Bangladesh

Mindst 25 mennesker er døde og mange savnes, efter en færge søndag er sunket i Karatoya-floden i Bangladesh. Det oplyser lokale embedsmænd ifølge nyhedsbureauet Reuters. Blandt de omkomne er 12 kvinder og otte børn. Der var omkring 70 personer ombord på færgen.

Politi undersøger anmeldelse om skud

Fyns Politi skriver på Twitter, at man har fået en anmeldelse om skud på Nyborgvej ved Staupudevej i Odense. Der er ingen meldinger om tilskadekomne, lyder det fra politiet. Vagtchef Christian Rasmussen oplyser til TV 2, at man har afspærret et større område og nu efterforsker sagen yderligere.

Støjberg erkender formelle fejl i adskillelse af asylpar

Tidligere udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg erkender i et interview med Berlingske, at hun begik "formelle fejl" som minister, da hun beordrede asylpar adskilt på landets asylcentre. Men hun angrer ikke sine handlinger. - Men jeg anerkender, at der var formelle ting, der skulle gøres anderlede, og derfor tog jeg dommen til mig uden klynk, siger hun.

Nadia Nadim alvorligt skadet

Fodboldspilleren Nadia Nadim er blevet ramt af en ny korsbåndsskade. Det fremgår af hendes Instagram-konto. Landsholdsspilleren er skadet i sit venstre knæ.

Andreas Norlén fortsætter som "talman"

Den borgerlige fløj i den nye Riksdag i Sverige er blevet enige om at indstille, at Andreas Norlén genvælges som formand for den parlamentariske forsamling i Stockholm. Det skriver det svenske nyhedsbureau TT. Formanden bliver kaldt for "talman" i Sverige.

Kvinde i bil i solouheld - fløjet på hospitalet med helikopter

En 47-årig kvinde er søndag eftermiddag kørt galt i et solouheld syd for Tarm i Vestjylland. Kvindens bil landede på taget, men hun var ikke i kritisk tilstand. Alligevel blev kvinden fløjet til Skejby Sygehus, oplyser vagtchef Simon Skelkjær fra Midt- og Vestjyllands Politi til B.T.

Tyskland køber gas i De Forenede Arabiske Emirater

Det tyske energiselskab RWE har indgået en aftale med olieselskabet Abu Dhabi National Oil Company i De Forenede Arabiske Emirater om at købe gas fra december. Det er en lille, men betydningsfuld aftale, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Uheld på Fynske Motorvej skaber kø

På E20 Fynske Motorvej i østgående retning er der sket et trafikuheld mellem afkørsel 53 Odense V og afkørsel 52 Odense SV. Det fremgår af Vejdirektoratets trafikinformation. Oprydningen efter uheldet forventes overstået klokken 17.40, hvilket skaber kø på den trafikerede motorvej.

Italien er på vej mod rekordlav valgdeltagelse

Langt færre end ventet har stemt midtvejs i det italiensk parlamentsvalg. Valgstederne i støvlelandet åbnede klokken 07.00 søndag morgen, og klokken 12.00 havde kun 19 procent af vælgerne stemt. Det peger i retning af en rekordlav valgdeltagelse, som ifølge eksperter kan lande på under 70 procent.

Stor travlhed på akuttelefon

Der er søndag eftermiddag omkring 30 minutters ventetid på at komme igennem til en læge eller sygeplejerske på akuttelefonen i Region Hovedstaden. Akuttelefonen minder om, at nummeret 1813 kun er til akut opstået skade og sygdom.