Nyheder

Nyhedsoverblik

Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist her.

Kraftig eksplosion i Stockholm

En kraftig eksplosion kunne torsdag aften høres i store dele af det nordlige Stockholm, skriver SVT. Ifølge politiet er der sket omfattende skader på en flerfamiliebolig i Huvudsta nord for Stockholm, og flere ruder er knust. Der er endnu ikke meldinger om tilskadekomne eller en årsag til eksplosionen. 

Ellemann vil ændre i SU'en

Venstre-formand Jakob Ellemann-Jensen lægger op til en reform af uddannelsessystemet. Det skriver Berlingske. Blandt andet ønsker han at inddrage det ekstra SU-år for de studerende, så de som hovedregel maksimalt kan få SU i fem år og ikke længere, end uddannelsen er normeret til.

Danmark taber til Kroatien

Det danske herrelandshold i fodbold kunne torsdag aften med en sejr have sikret sig førstepladsen i sin Nations League-gruppe, men tabte 2-1 til Kroatien.

Iran truer demonstranter med retsforfølgelse

Irans præsident, Ebrahim Raisi, kalder protesterne over en ung kvindes død i politiets varetægt for "uacceptable kaoshandlinger". Samtidig advarer landets efterretningsministerium om, at demonstrationerne er ulovlige og vil føre til retsforfølgelse. Det skriver Reuters.

Tobias Rahim hædret med P3 Prisen

Ved DR's P3 Guld fik rapperen Lamin torsdag aften prisen for P3 Talentet og hele hovedgevinsten på 100.000 kroner. Tobias Rahim fik P3 Prisen, og P3 Lytterhittet gik til bandet Blæst for sangen 'Juice'. Det skriver Ritzau.

34 døde ud for Syrien

34 personer er døde og 14 er reddet i land, efter at deres migrantbåd fra Libanon forliste ud for Syriens kyst. Det oplyser syriske myndigheder til Reuters.

CNN-vært uden tørklæde afvist af iransk præsident

Irans præsident, Ebrahim Raisi, der er i New York til FN's årlige generalforsamling, brød torsdag en interviewaftale med CNN-værten Christiane Amanpour, fordi hun ikke ville dække sit hår med et tørklæde. Det skriver hun på Twitter.

Storebæltsbroen lukket for alle biler

Storebæltsbroen er kortvarigt lukket for al biltrafik, oplyser Sund og Bælt. Broen forventes åben klokken 20.45. Opdatering klokken 20.45: Der er åbent for trafik, men overhaling er forbudt på Østbroen.

Fire mænd anholdt for terrorplaner i Island

Islandsk politi anholdt onsdag fire mænd, der er mistænkt for at planlægge terrorangreb mod statslige institutioner og fremstille våben i stor skala med en tre-d-printer. Det oplyser politiet på et pressemøde ifølge RÚV.

20-årig dræbt i trafikulykke

En 20-årig er død efter en trafikulykke i Skive, hvor to biler kørte frontalt sammen. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter. De pårørende er underrettet. En anden person er bragt til Viborg Sygehus med lettere tilskadekomst.

To biler i alvorligt færdselsuheld

Nørre Boulevard i Skive er spærret i begge retninger efter et alvorligt færdselsuheld, hvor to biler er kørt frontalt sammen. Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

Brand ved tankanlæg

Der er udbrudt brand ved et tankanlæg på Ejbyvej 37B i Lille Skensved, skriver Midt- og Vestsjællands Politi på Twitter. Folk skal søge væk fra røgfanen eller gå indenfor og lukke døre og vinduer, lyder opfordringen fra politiet, der er fremme på stedet sammen med brandvæsnet. Opdatering klokken 18.50: Branden er under kontrol, og trafik kan passere området, oplyser politiet på Twitter.

Irans moralpoliti rammes af USA's sanktioner

USA indfører sanktioner mod Irans berygtede moralpoliti, efter at en ung kvinde døde i dets varetægt og startede en bølge af demonstrationer. Det oplyser USA's finansministerium ifølge Reuters.

Afdelingschef får advarsel i minksag

Justitsminister Mattias Tesfaye (S) har tildelt afdelingschef Anne-Mette Lyhne Jensen en advarsel for hendes rolle i minksagen, skriver Justitsministeriet i en pressemeddelelse.

Efterlyst sad allerede varetægtsfængslet

Københavns Politi har identificeret to mænd, som onsdag blev efterlyst for et overfald ved Flintholm Station på Frederiksberg 4. september. Den ene har meldt sig selv og bliver fredag fremstillet i grundlovsforhør. Den anden sad allerede varetægtsfængslet i en anden sag. Det skriver politiet på Twitter.

Ni og et halvt års fængsel for besiddelse af kokain

En 48-årig mand er ved Retten i Odense idømt ni og et halvt års fængsel, inklusive en reststraf, for besiddelse af 2,4 kilo kokain med henblik på salg. En 60-årig mand blev i samme forbindelse idømt fire års fængsel. Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse

Seriebedrager identificeret efter mange henvendelser

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyste tidligere gerningsmanden til en række bedragerier, og efter mange henvendelser har politiet nu identificeret den mistænkte og opfordrer ham kraftigt til at melde sig. Det skriver politiet på Twitter.

Motorvej genåbnet efter uheld

På Motorring 3 er alle spor er nu genåbnet i sydgående retning mellem afkørsel 21 Frederikssundsvej og afkørsel 23 Jyllingevej. I nordgående retning mellem Jyllingevej og Frederikssundsvej er der to spor åbne.

859 nye smittede med corona

Det seneste døgn er der fundet 859 nye smittede med coronavirus herhjemme. Det viser tal fra Statens Serum Institut. Få overblikket over udviklingen i covid-19 i TV 2s overblik.

Flere uheld – motorvej helt spærret i én retning

På Motorring 3 er der inden for kort tid sket et uheld i både nordgående og sydgående retning. Uheldet i sydgående retning er sket mellem afkørsel 21 Frederikssundsvej og afkørsel 23 Jyllingevej, hvor det venstre spor er spærret. I nordgående retning er motorvejen i øjeblikket helt spærret.