Nyheder

Dagens nyheder 20. september

Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist her.

En person er kommet til skade under arbejdsulykke på tankstation

En person er kommet til skade i forbindelse med arbejdsulykken på en Q8-tankstation på Storebæltsvej i Korsør. Personen vil blive fløjet på hospitalet, og de nærmere omstændigheder vil blive undersøgt. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der ikke har yderligere oplysninger om ulykken i øjeblikket.

Politi rykker ud til arbejdsulykke på tankstation

Politiet er tirsdag aften rykket ud til Q8-tankstationen på Storebæltsvej i Korsør, hvor der er sket en arbejdsulykke. For nuværende er der ikke flere oplysninger, lyder det fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

Alex Vanopslagh opsiger boliger - havde ikke styr på reglerne

Liberal Alliances leder, Alex Vanopslagh, erkender, at han ikke har haft styr på boligreglerne. Han har derfor opsagt sin lejlighed i Struer samt den bolig i København, som Folketinget har stillet til rådighed. Det skriver Vanopslagh på Facebook tirsdag aften, kort før at Dagbladet Information bringer historien om partilederens brud på boligreglerne.

Storebæltsbroen er genåbnet - ikke længere kødannelse

Storebæltsbroen er igen åben for trafik, efter at broen var midlertidig lukket tirsdag aften. Der er heller ikke længere kødannelse på broen, oplyser Sund & Bælt på Twitter. De seneste dage har broen planmæssigt lukket kortvarigt ned for trafikken grundet vejarbejde.

Tilbud til udsatte unge politianmeldt af Aarhus Kommune

To aarhusianske tilbud til unge i udsatte boligområder er blevet midlertidigt lukket. Det oplyser Aarhus Kommune i en pressemeddelelse ifølge Stiften.dk. Kommunen har konstateret flere forhold, som indikerer, at der kan være tale om strafbare forhold på de sociale tilbud Indsatsen UC Gadeplan og Kontaktstedet. Sagen er nu overdraget til politiet.

Storebæltsbroen er kortvarigt lukket for al biltrafik

Storebæltsbroen er kortvarigt lukket for al biltrafik, mens der omlægges til dobbeltrettet trafik. Det vil sige, at der hele aftenen og natten kun bliver åbent for trafik i ét spor hver retning. Der må forventes kø, indtil broen åbner klokken 19.45, skriver Sund & Bælt på Twitter.

Cyklist uden for livsfare efter højresvingsulykke med lastbil

En 40-årig kvindelig cyklist er uden for livsfare, efter at hun tirsdag eftermiddag var invovleret i en højresvingsulykke på Ballerup Boulevard. Det oplyser Københavns Vestegns Politi, der tirsdag aften har afsluttet sit arbejde på stedet. Ifølge Ekstra Bladet kom cyklisten dog alvorligt til skade. 

C25-indekset er faldet til laveste niveau i år

C25-indekset er tirsdag lukket på det laveste niveau i 2022. Indekset, der består af de 25 toneangivende danske aktier, faldt særligt efter nyheden om en større end ventet svensk rentestigning.

TDC har løst netværksproblemer over hele landet

TDC har løst problemet med selskabets mobilnetværket, der forhindrede mange mobilkunder i at kunne foretage opkald. Det oplyser TDC til Ritzau.

TDC har problemer med sit netværk i hele landet

TDC har i øjeblikket problemer med sit mobilnetværk i hele landet, og derfor vil mange mobilkunder have svært ved at foretage opkald. Det oplyser selskabet til Ritzau.

Cyklist sendes til Rigshospitalet efter mulig højresvingsulykke

En cyklist er ved at blive sendt med en ekskorte til Rigshospitalet i København efter en mulig højresvingsulykke med en lastbil på Ballerup Boulevard ved Mileparken. Det oplyser vagtchef ved Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet. Ifølge mediet er cyklisten ved bevidsthed.

Skuespiller Elin Reimer er død

Den danske skuespiller Elin Reimer er død. Hun blev 94 år. Det oplyser familien til DR Nyheder. Elin Reimer er kendt for sin rolle som kokkepigen Laura i 'Matador' og som fru Olsen i 'Krummerne'.

14-årig dreng tilbageholdt for salg af stoffer

En 14-årig dreng er blevet tilbageholdt for salg af euforiserende stoffer, efter at Københavns Politi tog ham i at være i besiddelse af en større mængde hash og penge, der formentlig stammer fra den organiserede hashhandel. Det skriver politikredsen på Twitter.

Danmark åbner dør for klimaerstatning til fattige lande

Danmark vil betale klimaerstatning til fattige lande, siger udviklingsminister Flemming Møller Mortensen (S) ved FN's Generalforsamling. Tilførslen af ekstra midler er en del af aftalen om finansloven for 2022. 

Kvinde er afgået ved døden i trafikulykke på E45

En 52-årig kvinde er afgået ved døden i forbindelse med en trafikulykke på motorvejen E45 nord for Aarhus. Det skriver Østjyllands Politi på Twitter. Politikredsen er i gang med at undersøge årsagen til ulykken. De pårørende til kvinden er underrettet.

Rasmus Prehn er ærgerlig og flov over sag om ministerkort

Rasmus Prehn (S), minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, er "ærgerlig og flov" over, at han er skyld i, at Rigsrevisionen nu skal undersøge ministres og ministeriers brug af kreditkort fra 2015 til i år. Omvendt er han positiv over, at der nu "kommer rene linje". Det siger han i et interview med TV 2.

Op mod halvanden times forlænget rejsetid efter uheld på motorvej

Motorvejen E45 nord for Aarhus er nu genåbnet i nordgående retning mellem Hadsten og Sønder Borup. Trafikanter i området må stadig forvente kødannelse og forlænget rejsetid på op mod halvanden time resten af eftermiddagen, skriver Vejdirektoratet

Københavns Politi søger vidner, der har set drabsmand til fods eller på cykel

Som led i efterforskningen af det skuddrab, der fandt sted mandag 12. september, søger Københavns Politi nu vidner, der kan have set gerningsmanden til fods eller på elcykel i et konkret område ved Hulgårdsvej. Læs mere her.