Siden opdateres ikke længere.

Tak for i dag

Vi er tilbage onsdag morgen klokken 5.

Mand død efter at have påkørt to huse

Den 71-årige mand, der tidligere på dagen påkørte to huse ved Jerslev i Vendsyssel, er afgået ved døden. Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi til B.T. Ifølge politiet blev manden ramt af et ildebefindende. 

To døde og flere såret i skoleskyderi i Texas

Mindst 2 er døde og 13 såret i et skoleskyderi i Texas. Det skriver flere amerikanske medier, blandt andet BBC. Ifølge vidner begyndte en mand pludselig at skyde. Gerningsmanden er anholdt. 

Bavarian Nordic vil søge om godkendelse af abekoppe-vaccine

Den danske vaccineproducent Bavarian Nordic planlægger at søge om godkendelse til, at deres vaccine må bruges mod abekopper i EU. Det oplyser firmaet til Ritzau. Mange lande har allerede udvist interesse for vaccinen, blandt andet har Tyskland bestilt 40.000 doser. 

En stukket med kniv på Christiania

Politi og ambulance er lige nu massivt til stede på Christiania i København, hvor en mand er blevet stukket ned med kniv. Det oplyser vagtchef ved Københavns Politi, Thomas Hjermind, til TV 2.

33-årig anholdt for hvidvask af 353 millioner kroner

En 33-årig mand er blevet anholdt og sigtet for hvidvask af 353 millioner kroner. Det oplyser National enhed for Særlig Kriminalitet i en pressemeddelelse. Anholdelsen er en udløber af en sag fra 2020, hvor fire mænd blev idømt mellem to et halvt og seks års fængsel for hvidvask.

Seks tilfælde af abekopper afkræftet

Seks mistænkte tilfælde af abekopper er afkræftet, oplyser Sundhedsministeriet i en pressemeddelelse. To tilfælde er indtil videre bekræftet i Danmark, og de er begge isoleret. 

Regeringen vil fremlægge forslag om ændring af påtalekompetence

Regeringen vil efter sommerferien fremlægge et forslag om påtalekompetence. Det skal føre til ændring af straffeloven, så det er undtagelsen snarere end reglen, at justitsministeren er inde over særlige straffesager som den mulige læk af statshemmeligheder. Det sker, efter flere partier har sået tvivl om regeringens rolle i sagen. 

Sundhedsstyrelsen vil vaccinere nære kontakter mod abekopper

Sundhedsstyrelsen vil vaccinere nære kontakter mod abekopper. Det siger Bolette Søborg, overlæge og enhedschef Sundhedsstyrelsen, til DR. Det er vaccinen fra det danske firma Bavarian Nordic, der skal bruges. 

Ansat på bosted sigtet for bedrageri – stjal 100.000 fra beboer

En 31-årig mand er sigtet for databedrageri. Som ansat på et bosted tilbød han en 22-årig beboer hjælp med økonomiske forhold. I stedet overførte han 100.000 kroner til sin egen konto. Det skriver Københavns Politi på Twitter. 

Tyskland bestiller 40.000 vaccinedoser mod abekopper

Tyskland har bestilt 40.000 doser vaccine mod virussygdommen abekopper hos den bioteknologiske lægemiddelvirksomhed Bavarian Nordic. Det oplyser den tyske sundhedsminister Karl Lauterbach tirsdag ifølge Reuters.

Kvinde skal i fængsel for voldtægt af hjælpeløs mand

En 31-årig kvinde fra Thy idømmes et år og to måneders fængsel for voldtægt. Ifølge anklageren havde kvinden oralsex og samleje med en mandlig logerende, som var så påvirket af stoffer, at han var ude af stand til at sige fra.

Heunicke indkalder sundhedsordførere til møde om abekopper

Ifølge TV 2s opysninger har sundhedsminister Magnus Heunicke (S) indkaldt partiernes sundhedsordførere til møde om apekopper. Det sker i morgen 14.30. SSI og Sundhedsstyrelsen vil også deltage. 

39-årig idømt 12 års fængsel for at dræbe kæreste

En 39-årig mand skal 12 år i fængsel for at have dræbt sin 28-årige kæreste i december sidste år. Det skriver B.T. Ud over de 12 års fængsel skal manden også udvises af Danmark og får permanent indrejseforbud. Det har en dommer ved Retten i Aarhus afgjort tirsdag eftermiddag.

Mand fra Vejle nægter leverancer af otte kilo kokain

En mand fra Vejle er blevet sigtet af politiet for over tre gange at have leveret i alt otte kilo kokain til personer i Aarhus-området. Retten i Aarhus har tirsdag i et grundlovsforhør besluttet at varetægtsfængsle manden, der er 36 år, fordi han kan tænkes at forstyrre efterforskningen eller stikke af. Det oplyser politienheden NSK.

Bil torpederer to huse - mand i kritisk tilstand

En mand er i kritisk tilstand, efter han tirsdag formiddag kørte sin bil ind i to huse i Jerslev i Vendsyssel. Det fortæller Nordjyllands Politi til TV 2 Nord. Ifølge politiet blev manden ramt af et ildebefindende, og han er efterfølgende blevet kørt til traumecentret på Aalborg Universitetshospital. Politiet arbejder på at underrette de pårørende. 

Københavns Kommune vil sænke farthastigheden i hovedstaden

Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune vil sænke hastighederne på de fleste københavnske veje med 10 kilometer i timen. Det skriver TV 2 Lorry. Det betyder, at hastigheden vil blive nedsat til 40 kilometer i timen i store dele af hovedstaden, mens man kun må køre 30 kilometer i timen i brokvarterne i centrum. 

Forsvundet 43-årig fundet død

Den 43-årige mand fra Vindeby på Tåsinge, der har været savnet siden mandag, er nu blevet fundet død. Det oplyser Fyns Politi på Twitter. Han blev fundet af politiet i livløs tilstand og blev efterfølgende erklæret død. Ifølge politiet er der intet mistænkeligt ved dødsfaldet. De pårørende er underrettet. 

Johnny Depps advokater indkalder ekskæreste som vidne

Den britiske model Kate Moss ventes at vidne i retssagen mellem Johnny Depp og Amber Heard. Det skriver det britiske medie BBC og nyhedsbureauet AFP. Moss og Depp var kærester fra 1994 til 1997. Hun er indkaldt som vidne af Depps advokater.