Krimi

Alvorlig påkørsel af fodgænger efterforskes som drabsforsøg

Før påkørslen var 34-årig involveret i tumult på p-plads. Politi offentliggør billede fra videoovervågning af en mistænkt.

Politiet mener, at det var en bevidst handling, da en 34-årig mand tidlig søndag morgen blev kørt ned i Sindal.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Påkørslen skete på Amagergade i Sindal ud for nummer 14 søndag klokken 05.26. Her blev den 34-årige mand påkørt bagfra af en mindre personbil.

Han pådrog sig meget alvorlige – men dog ikke livstruende – skader som følge af påkørslen.

Involveret i tumult før påkørsel

Politikommissær Carsten Straszek oplyser i pressemeddelelsen, at det er politiets opfattelse, at der er tale om en bevidst påkørsel.

- Og derfor behandler vi sagen som et forsøg på manddrab, siger han.

Den 34-årig mand var, forud for at han blev påkørt, involveret i noget tumult på parkeringspladsen foran Bodegaen på Nørretorv i Sindal.

De omstændigheder gør, at politiets efterforskere i øjeblikket arbejder ud fra en antagelse om, at påkørslen er en hævnaktion som følge af tumulten.

Politiet har en mistænkt og offentliggør billede

Politiet har i området omkring gerningsstedet tilvejebragt videoovervågning. På den ses en mand, som Nordjyllands Politi mistænker er gerningsmanden til påkørslen.

Den mistænkte mand beskrives af politiet som cirka 28-38 år, cirka 170-180 centimeter høj, kraftig af bygning, sort skæg, sort/mørkt hår, som er helt kortklippet i siderne og i nakken.

Desuden har han tatovering på skinnebenet/underbenet og var iført sorte/mørke shorts med hvid/lyse tryk på venstre ben samt en tofarvet trøje/jakke.

Vidner kan kontakte politiet på telefon 114.