32-årig menes at have kørt 13-årig til firma i industriområde

Ifølge TV 2s oplysninger blev den 13-årige kørt til en adresse, som har tilknytning til et firma, som den sigtede arbejder for.

Der er to forskellige adresser involveret i forbrydelsen mod 13-årige Filippa.

Den 32-årige mand kørte først pigen til en adresse i Sorø. Ifølge TV 2s oplysninger har adressen tilknytning til et firma, som den 32-årige arbejder for.

Efterfølgende kørte han pigen til sin bopæl i Svenstrup ved Korsør, oplyste politiet i mandagens grundlovsforhør af den sigtede.

Tidligere drabschef Jens Møller Petersen bider mærke i, at der er to forskellige adresser i spil.

- Det, synes jeg, var meget nyt og derfor meget interessant, at der var en adresse i Sorø, som lå mellem der, hvor hun forsvandt, og der, hvor hun senere blev fundet på den mistænktes adresse, siger han til TV 2.

Et øde industriområde

Jens Møller vurderer, at der nu vil blive set nærmere på, om der var tale om et sted, hvor der kortvarigt blev gjort ophold.

- Det er interessant at finde ud af, hvorfor den adresse er med, og hvor længe de var der, inden de tog til hans bopæl, siger han.

TV 2s reporter besøgte tidligere på dagen adressen, som er et forholdsvist øde industriområde. TV 2 har også uden held forsøgt at få en kommentar fra arbejdspladsen på adressen.

I grundlovsforhøret mandag kom det frem, at manden samlede den 13-årige pige op i Kirkerup lørdag klokken 11.43. Søndag klokken 14.48 blev manden anholdt på bopælen, og pigen blev fundet i live på adressen.

Politiet har sigtet manden for frihedsberøvelse af den 13-årige i sin bil og på de to adresser. Han er også sigtet for vold, trusler om vold og efter straffelovens paragraf 216 styk 1, der handler om, at den sigtede skal have udsat den 13-årige for flere voldtægter.

Ifølge drabschef Jens Møller Petersen er der tale om nogle "meget alvorlige" forbrydelser.

- Jeg bed mærke i, at der kom forhold to på (paragraf 216 styk 1, red.) i forhold til voldtægt, og at det handler om flere former for seksuelle krænkelser, og at i forhold til frihedsberøvelsen er det den grove del af frihedsberøvelsesparagraffen, der kan give fængsel op til 12 år. Så det er to meget særskilte, alvorlige forbrydelser, siger han.

Den 32-årige mand erkendte delvist i grundlovsforhøret, at han har frihedsberøvet den 13-årige pige i over et døgn og har udsat hende for voldtægt.